Annoncørbetalt indhold

Badeværelset er husets nye rum til luksus og selvforkælelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskerne er vilde med luksus og selvforkælelse, og det er blevet en integreret del af hverdagen for rigtig mange fremfor noget, man tager sig tid til et par gange om året på et spasted. Et af de rum i hjemmet, som er blevet stedet for denne luksus og selvforkælelse, det er badeværelset.


Annonce

Badeværelset er nemlig det rum i hjemmet, hvor mange vælger at tage en tiltrængt pause fra hverdagen. Det er ikke kun et funktionelt rum, men i høj grad også et rum som bruges til alenetid, og det stiller nogle krav til rummets indretning.


Danskerne tænker luksus ind i de mindste detaljer

Når badeværelset indrettes eller renoveres i dag, så ser man en tydelig tendens til, at der bliver tænkt luksus ind i alle detaljer i rummet. Inspirationen bliver ofte taget fra de klassiske spasteder med deres luksuriøse og minimalistiske indretning, og denne spa-stemning efterlignes i de danske badeværelser i øjeblikket.


En af de måder, som man kan få trukket denne spa-følelse med ind i ens eget badeværelse på, er ved at gøre brug af minimalistisk inventar. Det kunne fx være flotte glasvægge mellem brusebadet og resten af badeværelset, som monteres uden synlige beslag.


Men det er ikke kun det store inventar på badeværelset, som er med til at give den luksuriøse følelse, mange stiler efter. Det gælder også for de små detaljer som fx afløbet. Her kan man gøre meget for den overordnede stemning på badeværelset ved at vælge et flot gulvafløb, som mange ofte overser som en designmulighed.


Mørke farver og bløde materialer

Noget andet, man kan gøre for at fremme luksus-følelsen på badeværelset, er at lade sig inspirere af tidens trends med mørke farver på vægge og gulve. Det giver nemlig en hel særlig ro, som især er brugbar på badeværelset, som nu ofte bruges som et sted at slappe af og koble af fra hverdagens jag og stress.


Igen kan man også fokusere på de små detaljer og sørge for bløde og tunge håndklæder i kontrasterende hvide farver samt stearinlys og duftpinde, der kan være med til at løfte rummet fra et funktionelt badeværelse til et luksuriøst spaområde.


Badekarret er kommet på mode igen

Badekarret har længe været en populær tilføjelse til badeværelset, fordi man her virkelig kan slænge sig og nyde den tid, man har for sig selv, før hverdagen atter banker på. Badekarret har dog også længe været en ting, som mange danskere har haft men ikke brugt, og derfor er det faktisk de færreste, som i dag har et badekar på badeværelset.


Denne trend er dog vendt, fordi folk igen har fået øjnene op for de muligheder for afslapning, som badekarret byder på. Det er blevet et helt ritual at fylde badekarret med varmt vand og velduftende sæbe, som man kan synke ned i efter en lang arbejdsdag. Badekarret har på denne måde fungeret som en tidløs klassiker på badeværelset, og sørger man for at skabe de rette rammer rundt om badekarret, så har man hurtigt ens nye favoritsted, når det gælder selvforkælelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.