Annonce
Vejen

Badminton og pandekager i Vejen

De to piger, som i forvejen har spillet med ved to af sommerens badmintonarrangementer, var langt fra blevet mætte af fjerbolde. Her er det klubtræner Rasmus Jensen, som med dette øvelsesredskab lærer dem at lave bedre overhåndsslag. Foto: Anders Davidsen
Det er ikke hver dag, at badminton og pandekager kobles sammen, men det var tilfældet søndag i Vejen Hallen i forbindelse med 'åbent hus' for interesserede.
Annonce

Vejen: Selvom man måske skulle tro det modsatte, så var det faktisk dejligt nedkølende at bevæge sig ind i den gamle hal i Vejen søndag formiddag, hvor badmintonklubben havde lavet et åbent hus-arrangement for børn fra klokken 10 til 14.

Ikke så overraskende var badminton det primære, men for at tviste det lidt utradionelt op havde klubben desuden bedt hallens forpagter om at lave 100 pandekager, til hvem der måtte komme forbi af både børn og forældre.

- Vi vil med det her gerne 'kickstarte' sæsonen, som begynder i uge 34. Forhåbentlig har vi stadig alle vores medlemmer, men vi ved det ikke, siger bestyrelsesformand gennem 26 år Marianne Kristensen og uddyber:


Andre sportsgrene som fodbold og tennis har måtte genstarte tidligere end os, så vi kan ikke vide, om nogen har skiftet sportsgren i mellemtiden, men jeg tror det nu ikke.

Marianne Kristensen, formand i Vejens badmintonklub


- Andre sportsgrene som fodbold og tennis har måtte genstarte tidligere end os, så vi kan ikke vide, om nogen har skiftet sportsgren i mellemtiden, men jeg tror det nu ikke.

Annonce

Bidt af fjerbolde

Hun sad ved 'pandekagebordet' sammen med trænere og andre bestyrelsesmedlemmer og kunne en time inde i arrangementet konstatere, at tilstrømingen foreløbig ikke var overvældende.

- Måske er vejret lidt imod os i dag, men der kan jo stadig nå at dukke flere op, siger formanden.

Indtil videre var der seks energiske børn på banerne, og hun kunne i hvert fald glæde sig over, at et par stykker var helt nye ansigter i klubben.

De to yngste var også nye indtil for nye, men de er blevet bidt af fjerbolde henover sommeren, hvor de i Vejen både har deltaget i "Feriefjer" alle hverdage i uge 27 samt en af klubbens to ketsjercamps over et par dage, som foregik i henholdsvis uge 29 og 32.

Bestyrelsesmedlemmerne regner således med at se dem, når den 'rigtige' badmintonsæson om kort tid går igang, og håbet var, at dagen kunne få endnu flere til at overveje fjersporten som kommende hobby.

På nabobanen var der gang i en double-kamp, hvor begge konstellationer bestod af en begynder og en hjælpetræner i klubben, så det blev mest muligt fair. Foto: Anders Davidsen
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce