Annonce
Trekantområdet

Badmintonsporten bringer de frivillige frem i rampelyset på møde i Vejle

De frivillige, der driver udviklingsarbejdet til daglig i badmintonklubberne, hædres, når badmintonsporten mødes i Vejle. PR-foto

Vejle: Når guldstøvet næste gang drysser ned over badmintonsporten, bliver det helt fortjent med klubbernes ildsjæle og trænerne på podiet.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse med henvisning til, at DGI Badminton og Badminton Danmark hiver klubbernes frivillige frem i rampelyset til Badmintonforum 2019 i DGI Huset i Vejle i morgen, lørdag 11. maj.

”Årets Badmintonklub”, ”Årets Badmintonildsjæl” og ”Årets Badmintontræner” bliver således uddelt i Vejle.

- I dagligdagen når vi slet ikke at give anerkendelse nok til de frivillige, der uge efter uge lægger bunkevis af timer i klubberne. Uden dem ville vi ikke have det idrætsliv i Danmark med både bredde og elite, som vi har, siger Lars Uhre, afdelingsleder Badminton Bredde og Udvikling.

På mødet er der ny inspiration at hente om koncepter og nyeste trends inden for idrættens verden og indlæg af Carsten Werge, som er formand for Hvidovre Badminton Club, og Steen Fladberg, tidligere verdensmester i herredouble og formand i Køge Badmintonklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce