Annonce
Sønderjyske Fodbold

Kilder: Metoo-sag fra SønderjyskE kostede Haysen jobbet i AGF

Hans Jørgen Haysen skal alligevel ikke være sportschef i AGF. Foto: André Thorup
Det var tilsyneladende en sag om krænkelser mod en yngre kvinde, der var tidligere var ansat i SønderjyskE, som betød, at AGF afbrød ansættelsen af Hans Jørgen Haysen.

FODBOLD: Hans Jørgen Haysen nåede aldrig at møde ind på jobbet som sportschef i AGF.

Mandag, dagen efter 3-3-mosleriet i Parken, skulle officielt have været første arbejdsdag for den nyansatte sportslige leder, og Århus Stiftstidende havde da også en løs interviewaftale med hovedpersonen efter formiddagens korte træningspas, men han meldte sig syg få timer inden, så det blev udskudt.

Nu bliver der aldrig et interview med Hans Jørgen Haysen som AGF-sportschef.

Annonce

Torsdag morgen, få timer efter endnu en højdramatisk kamp i Superligaen, sendte AGF nemlig en kortfattet fondsbørsmeddelelse ud, hvori der stod, at den tidligere Sønderjyske-sportschef alligevel ikke tiltræder i AGF: ”Årsagen skyldes private og personlige forhold hos Hans Jørgen Haysen, og har intet med AGF at gøre”, stod der.

Flere kilder oplyser dog til Århus Stiftstidende, at det skulle være en alvorlig metoo-krænkelsessag, der er årsag til, at Haysen nu alligevel ikke starter hos AGF.

Kendt til det i en uges tid

I forbindelse med skiftet til AGF blev Haysen portrætteret på tv, og ifølge avisens oplysninger, skulle en ung kvinde, der tidligere var ansat i Sønderjyske efterfølgende have kontaktet både Sønderjyske og AGF med alvorlige beskyldninger om krænkelser mod Hans Jørgen Haysen.

Hun er i dag sygemeldt fra sit nuværende job.

Sagen skulle være af en sådan karakter, at AGF meget hurtigt besluttede, at klubben på ingen måde kunne fortsætte det samarbejde, som reelt aldrig nåede at komme i gang.


Flere kilder oplyser dog til avisen, at det skulle være en alvorlig metoo-krænkelsessag, der er årsag til, at Haysen nu alligevel ikke starter hos AGF.


Ifølge Århus Stiftstidendes kilder skal AGF have kendt til sagen i godt en uge, men klubben ville have de to vigtige kampe mod FCK og FCN overstået, inden beslutningen om at opsige samarbejdet med Haysen blev meldt ud.

Dermed har klubben nu været uden sportschef i over tre måneder – Peter ”PC” Christiansen blev suspenderet sidst i november måned, da han meldte ud, at han havde indgået en aftale med FC København fra 1. april – og dermed skal administrerende direktør Jacob Nielsen igen i arbejdstøjet, ud for at sondere terrænet, hurtigst muligt finde en afløser.

Det er ikke bare noget, man sådan lige gør, for de gode sportschefer hænger ingenlunde på træerne derude. Det ved Nielsen af erfaring. Senest tog det ham godt to måneder at lande en aftale med Haysen. Den er så revet midt over nu.

Trods gentage forsøg har det ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Sønderjyske, Hans Jørgen Haysen eller AGFs ledelse.

Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Karakterer: SønderjyskE skal blive skarpere foran mål

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
EfB

JV erfarer: Målmand er færdig hos EfB, der har mulig hollandsk afløser til prøvetræning

Sydjylland For abonnenter

Elever tog kvælertag, uddelte blå mærker og sparkede Charlotte: Alligevel fortsætter hun som speciallærer

Aabenraa

Hjulspin og ræs skræmmer turisterne væk fra lystbådehavnen: Nu vil du oftere støde på politiet i området

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Haderslev For abonnenter

Offer for knivstik flygtede gennem Knud-Eriks lejlighed: Det hele var ret chokerende

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE skal handle: Cheftræner efterlyser mere skarphed i front

Sydjylland

Tommy Ahlers stopper i Folketinget: For meget spil og for få visioner

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Sønderborg

Nanna er ny på JydskeVestkysten: Vil fortælle grønne historier

Haderslev For abonnenter

Dødsulykke: Frontalt sammenstød skete i den dræbtes side

Erhverv

Skal du ud og spise i Flensborg? Flere restauranter kræver stadig test, selvom myndighederne har lempet reglerne

Annonce