Annonce
Sønderborg

Bagedyst: Emma er i finalen med endnu et mesterbagerforklæde

Emma Larsen fra Avnbøl i gang under udsendelsen sammen med sin bedstemor. Lørdag aften sikrede hun sig en plads i finalen og bagte sig til endnu et mesterbageforklæde. Foto: DR

Avnbøl: Sidste weekend sikrede Emma Larsen sig mesterbagerforklædet i tv-programmet Den store juniorbagedyst på DR. Og lørdag aften kunne hun tage nok et eksemplar med sig til Avnbøl af den tekstile titel, da der var semifinale i dysten for unge med talent for bagværk.

Aftenens to bagekategorier gav hende samtidig en plads i næste lørdags finale.

I den første konkurrence skulle deltagerne lave en roulade med Mega mussel mønster kendt fra det på tallerkner fra Den Kongelig Porcelæns fabrik. Den gav i smag og udseende Emma en førsteplads.

Annonce

I anden runde skulle der bages en lagkage til deltagernes respektive bedstemødre, som også måtte hjælpe til i begyndelsen.

Her lavede Emma en gul lagkage med rød/grønne blomster, som også fik rigtig pæne ord med fra dommerparret. Så programmet sluttede med det eftertragtede mesterbagerforklæde og en finaleplads til Emma i næste lørdags program kl.20.00 på DR.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce