Annonce
Vejen

Bageri er gået konkurs: 'Jeg har kæmpet mine kampe og arbejdet hårdt'

Vejen Bageri ApS er lukket og er gået konkurs. Foto: Søren Dippel

Direktør Hanne Georgsen takker både kunder og medarbejdere på KonditorBagers facebookside.

Vejen/Rødding: Mange kunder på vej efter morgenbrød i Søndergade i Vejen blev mødt med et skilt i vinduet hos Vejen Bageri ApS, der måske er bedre kendt som KonditorBager: "Bageriet er gået konkurs 20.2.2019 og er derfor lukket.

Også i bageriet i Østergade i Rødding blev det oplyst, at bageriet er blevet lukket. På KonditorBager Røddings facebookside har butikkens indehaver Hanne Georgsen onsdag skrevet: "Butikken er lukket fra i dag. Jeg har kæmpet mine kampe og arbejdet hårdt for, at Rødding skulle have en bager, som I så brændende har ønsket jer. Det lykkedes desværre ikke for mig. Jeg vil sige tak for den store støtte og opbakning, vi har fået, siden vi åbnede, og vil tænke tilbage på en helt fantastisk tid og nogle helt fantastiske kunder og medarbejdere.

Annonce

Jeg vil sige tak for den store støtte og opbakning, vi har fået, siden vi åbnede, og vil tænke tilbage på en helt fantastisk tid og nogle helt fantastiske kunder og medarbejdere.

Hanne Georgsen, direktør

Regnskab med røde tal

Hanne Georgsen er direktør for Vejen Bageri, der hører under H. Georgsen Holding ApS.

I selskabets Årsregnskab 26. marts 2017 - 31. marts 2018 kan man blandt andet læse, at årets bruttofortjeneste udgør 7.499.000 kroner, og at det ordinære resultat efter skat udgør -143.000 kroner.

Her skriver revisoren også, at ledelsen anser årets resultat for utilfredsstillende, og at selskabet har tabt sin selskabskapital. Selskabskapitalen forventes reetableret ved fremtidig indtjening.

I 2016 fortalte bagermester Uffe Georgsen, Vejen Bageri ApS, til JydskeVestkysten, at bageriget havde 25 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce