Annonce
SønderjyskE

Bah undervurderede Daudas fart, selvom han var blevet advaret

Stefan Gartenmann scorede SønderjyskE's andet mål og blev tiljublet af sin unge back-kollega Alexander Bah. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Alexander Bah havde nær lukket EfB ind i kampen igen, da han begik straffespark på Mohamed Dauda. Han glæder sig over, at SønderjyskE kan gå på landskampspause efter to sejre i træk.
Annonce

SønderjyskE: Sejren var helt fortjent, mente Alexander Bah efter SønderjyskE's 2-1-sejr i Esbjerg.

- Jeg synes, at vi er bedre på næsten alle parametre. Vi har nogle kæmpe muligheder i første halvleg og spiller sindssygt godt, sagde Alexander Bah, som dog forærede EfB en stor mulighed, da han begik straffe på Mohamed Dauda.

- Jeg har lyst til at sige, at vi er gode i forsvaret, men det ødelægger jeg lidt i anden halvleg. Vi spiller en fin kamp i forsvaret indtil de sidste ti minutter.

Der var stadig 13 minutter tilbage af den ordinære spilletid, da dommeren pegede på pletten og dømte straffespark til EfB, efter at Bah havde nedlagt Dauda i feltet.

- Jeg tænkte selvfølgelig, at det er noget rigtig lort det her, for kommer de på 2-1 der, så presser de helt vildt på, og så skal vi afværge det til sidst. Heldigvis brændte han. Det var dejligt at se, siger Bah, der lavede en fejl, selvom Glen Riddersholm lige havde advaret ham mod Dauda.

- Det er bare en fejl. Glen råber tre min inden, at jeg skal lade være med at buse på ham. Men så undervurderer jeg hans fart.

Annonce

Videoklip

Alexander Bah føler, at han på det seneste er blevet en bedre forsvarsspiller.

- I de sidste par kampe føler jeg, at jeg er steppet op defensivt. Jeg har altid vidst, at det offensive kan jeg sagtens, men jeg har haft rigtig mange snakke med Niels Lodberg. Vi har set nogle ikke så sjove videoklip, hvor jeg blev sat. Det har jeg lært af. Der kommer en fejl en gang imellem, men det gør der også for dem, der har spillet forsvar hele livet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce