Annonce
Esbjerg

Bajer, bold og overtidssejr til Bramming Boldklub

Simon Petersen var igen i målscorerens rolle, da Bramming Boldklub fredag aften på Skjern Bank Arena vandt 2-1 over Ringkøbing IF i serie 1. Arkivfoto: Lars Johansen
Annonce

Bramming: Der var bajer, bold og en forløsende overtidsscoring, da Bramming Boldklub fredag aften besejrede Ringkøbing IF med 2-1 i serie 1 på Skjern Bank Arena.

Med et usædvanligt tiltag for at markere, at fodbolden i Bramming er tilbage efter corona-lukningen, havde klubben sammen med hovedsponsor, Skjern Bank, lokket med gratis fadøl og grillpølser til alle tilskuere i sæsondebuten på hjemmebane.

Og tilskuerne fik alt, hvad de kom efter.

Ifølge cheftræner Lasse Johansen havde han indstillet sit hold til et fysisk betonet opgør mod et ungt hold fra Ringkøbing. Første halvleg blev da en hård fight fra begge hold, og ifølge Lasse Johansen havde Ringkøbing ikke meget at byde på udover et skud fra 30 meter. Til gengæld havde Bramming adskillige hjørnespark, som dog ikke resulterede i mål. Det gjorde heller ikke et straffespark til hjemmeholdet.

Bramming burde derfor have været i front efter 1. halvleg, men i stedet kom holdet bagud i kort efter pausen.

Herefter kastede Bramming tropper længere frem på banen, men udligningen kom først omkring den 80. minut, hvor Simon Truelsen assisterede Simon Petersen.

Med 1-1 forsatte Bramming Boldklub med at bøvle på, og forløsningen kom dybt inde i overtiden, hvor et klumpspil foran Ringkøbings mål endte med, at midterforsvarer Simon Madsen sendt bolden i netmaskerne.

Med sejren kom Bramming Boldklub igen på pointtavlen efter nederlaget mod Ikast. Næste kamp er onsdag mod Ribe, hvor cheftræner Lasse Johansen forventer en svær kamp ikke mindst på grund af flere afbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce