Annoncørbetalt indhold

Bambustøj storhitter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Klima og miljø er blevet diskuteret meget de sidste mange år. Virksomheder såvel som helt almindelige privatpersoner vil gerne gøre deres for at beskytte planeten. Tøjproduktion er noget af det, som belaster planeten allermest. Derfor laver mange tøjproducenter i dag tøj i bambus, og forbrugere, som gerne vil ændre deres vaner og leve mere klimaneutralt, køber det glædeligt.

Bambus er en græstype, og det er dens fibre, der bliver brugt til at fremstille bambustøj. Bambus er et naturligt nedbrydeligt materiale, hvilket gør det bæredygtigt. Oven i det er det blødt og behageligt, når det bliver til tøj. Dét gør det eftertragtet. Og heldigvis er tøjet ikke kedeligt eller ekstremt dyrt, bare fordi det er bæredygtigt.

Annonce

Velkendte tøjdele, men bedre kvalitet og pasform

Bambusviskose, lidt bomuld og elastan er, hvad bambustøj er fremstillet af. Bambusplanten er hård, men det betyder ikke, at tøjet er upraktisk. Bambusfibrene bliver selvfølgelig til en blød masse under produktionen. Og man ender med helt almindeligt tøj til sidst. Forbrugere, som køber bæredygtigt bambustøj, undværer altså ikke noget.

Bambus trøjer er helt almindelige trøjer, som føles luksuriøse, fordi de er silkebløde. De kan bruges til enhver lejlighed.

Bambus hoodies og bambus-sweatpants kan man med fordel have på om efteråret, hvor temperaturerne svinger meget.

Bambus undertøj er af høj kvalitet og meget åndbart. Det smarte ved undertøjet er også, at det er elastisk, så det ikke strammer.

Bambus-T-shirts er ligesom de andre tøjdele bløde og føles godt på huden. Derudover føles de ikke stramme på kroppen, selvom pasformen er stram. Det skyldes, at bambusmaterialet gør dem elastiske.

Bambus strømper kan forhindre, at man får sure tæer, fordi bambusfibrene transporterer sved og fugt væk fra huden. Derudover er strømperne lette.

Bæredygtighed og komfort beskriver bambustøj godt

Tøjproducenter vil gerne fjerne farlige kemikalier fra deres produktion og blive mere bæredygtige. Derfor er der mange af dem, som nu bruger bambus.

Bambus gror helt naturligt ved hjælp af regnvand og sollys. Derfor skal producenter ikke bruge pesticider og vand i produktionen. Det gør bambus meget bæredygtigt. Derudover vokser den hurtigt og spreder sig af sig selv, så man ikke behøver at plante mere af den. På den måde undgår man også at ødelægge fx dyrs levesteder.

Ud over at være klimaneutralt er bambus tøj også godt for kroppen og behageligt at have på. Det er nemlig allergivenligt, åndbart og svedtransporterende, blødt, antistatisk og termoregulerende. Det betyder, at man fx ikke risikerer at få udslæt eller at være drivvåd af sved, når man har bambustøj på.

Bambus tøj til fornuftige priser med brands som JBS of Denmark og Resteröds

Tager man et hurtigt kig på forskellige webshops, vil man lægge mærke til, at bambustøj koster mellem 35 kr. og 600 kr. Strømper koster mindst, mens hoodies og hoodiekjoler koster mest. Bæredygtigt tøj i bambus er altså ikke meget dyrere end konventionelt tøj, som ikke er bæredygtigt. Derfor kan mange forbrugere købe tøj i bambus og være med til at beskytte planeten uden at skulle bruge alle pengene på kontoen.

Det er bl.a. brands som JBS og Resteröds, der producerer bambustøj og sælger det til ret overkommelige priser. De går meget op i høj kvalitet og komfort. Du finder tøj fra disse brands hos mange forskellige tøjbutikker online.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.