Annonce
Tarm

Værtshuse og fitnesscenter ramt: Coronaen blusser op i Ringkøbing-Skjern

Coronaen blomstrer igen op. Derfor er det ekstra vigtigt, at der stadig bliver sprittet hænder så ofte som overhovedet muligt. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Værtshuse og fitnesscenter har haft corona-tilfælde i sidste weekend. Nu opfordres gæsterne til at blive testet.
Annonce

SKJERN: To værtshuse i Skjern har i sidste weekend haft gæster, der senere har vist sig at være smittet med corona.

Den ene er Syveren, og allerede torsdag blev Syveren bekendt med, at en gæst lørdag den 12. september muligvis var smittet med corona, hvilket fik værtshuset til at opfordre gæsterne til at være ekstra opmærksomme på eventuelle symptomer.

Lørdag eftermiddag - en uge efter den smittede gæsts besøg - kunne Syveren så oplyse på Facebook, at stedets bartender, der havde vagt den 12. september, var testet positiv for corona.

Derfor opfordrer Syveren nu til, at alle, der var gæster denne dag, lader sig teste.

Også Rakkerstuen har haft en gæst, der er testet positiv for corona. Gæsten har befundet sig på værtshuset den 12. september i tidsrummet mellem klokken 22 og midnat.

I samme weekend har en privat fest i Stauning også været berørt af coronaen. En gæst havde været i kontakt med en coronaramt og har efterfølgende vist sig at være blevet smittet.

Netop i Stauning blev flere skoleelever fredag sendt hjem, efter at en ansat i SFO´en var testet positiv.

Dagligvarebutikken Min Købmand i Stauning har grundet mange corona-tilfælde i området lagt et opslag ud på Facebook, som forklarer om de tiltag, der gøres i butikken, og fortæller, at man tilbyder gratis vareudbringning.

Annonce

Fitness-ansat ramt

Pure Performance Fitness i Tarm lagde lørdag et opslag ud på Facebook, at en af de ansatte var konstateret smittet.

Ejer Pernille Colkær understreger i opslaget, at smitten ikke er sket i fitness-centret, men ved en privat fest natten til søndag. Den ansatte tog hjem tirsdag eftermiddag, men var til stede i Pure Performance Fitness både mandag og tirsdag.

Alle ansatte og trænere, der har været i kontakt med den smittede, er blevet testet, og alle prøvesvarene var negative. Der er gjort ekstra rent hele ugen, og trænerne vil løbende blive testet, ligesom alle, der har været i kontakt med den pågældende ansatte er blevet kontaktet og opfordret til at blive testet.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser i øvrigt til Dagbladet, at områdets unge har opført sig eksemplarisk natten til lørdag, selvom det var sidste nat med de gamle og mere lempelige restriktioner.

Opdatering: Artiklen er opdateret med korrigerede oplysninger om festen i Stauning. Tidligere skrev vi således:

I samme weekend har en privat fest i Stauning også haft gæster, der har været smittet med corona. Flere af hinanden uafhængige kilder fortæller til Dagbladet, at der efter en fest i Stauning Sognegård er konstateret adskillige smittede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Trekantområdet

Minkavler fra Farre: Om lidt bliver her stille, meget stille

Annonce