x
Annonce
Sport

Barcelona får uafgjort med fra Napoli trods svag indsats

Ciro De Luca/Reuters
Napoli var bedst og førte 1-0, men Barcelona kom tilbage og fik 1-1 ude i Champions League-ottendedelsfinale.

Det er stadig åbent, om Napoli eller FC Barcelona skal i Champions League-kvartfinalen, men Barcelona har en lille fordel, efter at holdet tirsdag fik 1-1 med hjem fra den første ottendedelsfinale i Italien.

Annonce

På en dag hvor spillet hverken fungerede for Barcelona eller Lionel Messi, skulle holdet være tilfreds med det uafgjorte resultat, efter at Napoli lagde bedst ud og førte ved pausen.

Barcelona havde sin nye dansker, Martin Braithwaite, med til Syditalien, men nyerhvervelsen er ikke spilleberettiget i Champions League og så derfor med fra siden.

Barcelona havde et massivt spilovertag, men opspillet gik ofte for langsomt. I hvert fald havde Napoli med sin disciplinerede organisation succes med at holde gæsterne fra muligheder.

Hurtige omstillinger skulle gøre det for Napoli, når mulighederne bød sig, og efter en halv time blev Barcelona fanget i ubalance.

Piotr Zielinski brød et angreb midt på banen, førte bolden frem og afleverede så til belgieren Dries Mertens, der fra feltets bue krøllede bolden ind i hjørnet til 1-0. Effektivt og flot.

Superstjernen Lionel Messi scorede lørdag fire mål i ligaen, men tirsdag havde han svært ved at sætte spillet og gøre en forskel.

Barcelona-spillerne virkede frustrerede, og Sergio Busquets lod det gå ud over Mertens med en stempling, der gav gult kort og dermed karantæne i returopgøret 18. marts. Mertens udgik skadet.

Man fornemmede, at det ikke var spaniernes dag, men så pludselig slog favoritten til efter 12 minutter. Nélson Semedo kom i en god position i højre side og fandt inde på midten Antoine Griezmann, der udlignede sikkert.

Pudsigt nok var det Napoli, der i de efterfølgende minutter spillede sig til store chancer. Særligt José María Callejón burde have scoret, men målmand Marc-André ter Stegen hev store redninger frem.

En svær dag for Barcelona sluttede dramatisk med et rødt kort, da Arturo Vidal fik to gule kort efter et frispark og en batalje det 90. minut.

Sekunder senere udgik Gerard Piqué med en skade, hvilket dryppede yderligere malurt i Barcelona-bægeret inden weekendens møde med Real Madrid i den spanske liga.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Kolding

Se byrådets møde live på Facebook

Annonce