Annonce
Team Esbjerg

Bare 11 spillere på holdkortet: Vilde Mortensen Ingstad må stadig nøjes med at se på

Vilde Mortensen Ingstad må endnu en gang se til fra tribunen, når Team Esbjerg søndag kl. 14.00 indleder Champions League-sæsonen. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Annonce

JV I TYSKLAND: Team Esbjerg har igen blot 11 spillere på holdkortet, når det går løs i den første kamp i den nye Champions League-sæson.

Estavana Polman er ude med en korsbåndsskade, Line Jørgensen er gravid, og Vilde Mortensen Ingstad, der er med på turen til sydtyske Bietigheim, er endnu ikke helt klar til kamp.

Den norske stregspiller kom til skade med en tand og pådrog sig et mindre kæbebrud i en træningskamp mod et drengehold - og hun skønnes altså endnu ikke 100 procent klar til at træde ind i truppen.

Hos Bietigheim er der tre kendte ansigter.

De tidligere Odense-spillere Stine Jørgensen og Trine Østergaard er på holdkortet sammen med norske Emily Stang Sando, der spillede for Team Esbjerg i perioden 2013-17.

31-årige Sando var målvogter, da Team Esbjerg tilbage i 2016 vandt sikrede sig klubbens første DM-titel efter en yderst nervepirrende straffekastkonkurrence mod det daværende FC Midtjylland.

Emily Stang Sando har efter tiden været omkring Odense, København, montenegrinske Buducnost og er nu altså en del af truppen i Bietigheim.

Champions League-kampen mellem Bietigheim og Team Esbjerg spilles søndag kl. 14.00. Læs alt om kampen på www.jv.dk sidst på eftermiddagen. Vi leverer reportage og masser af reaktioner fra sæsonens første kamp i den fornemste af de europæiske klubturneringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce