Annonce
forside

Bare rolig, Bjarne Bentsen, vi klarer det

Læserbrev: I lokalredaktør Bjarne Bentsens analyse (6/2) beskrives det, hvorledes det - efter lokalredaktørens synspunkt - må sætte DF Aabenraa i en kattepine, at jeg ikke opstiller til næste folketingsvalg, men i stedet stiller op til EU-parlamentet.

Jeg er nu ikke så bekymret. Sandheden er, at Dansk Folkepartis gode lokalforening i Aabenraa, der er dygtigt ledet af en arbejdsom formand og bestyrelse og med gode folk i byrådet, nok skal klare sig glimrende. Også uden mit navn på kandidatlisten til næste folketingsvalg. Jeg er ikke så blåøjet, at jeg tror, at det flotte resultat ved sidste valg kan tilskrives mig - selvom jeg naturligvis er beæret af redaktørens pæne ord. Men nej, resultatet bør tilskrives den imponerende holdindsats, der blev stablet på benene i DF's Aabenraa-forening. En god, stærk forening, der sagtens vil være i stand til at finde en glimrende folketingskandidat til det kommende valg.

Jeg glæder mig til, at jeg skal hjælpe med at føre folketingsvalgkamp - nu for en anden kandidat. For blot fordi jeg nu kandiderer til EU-parlamentet, så afholder det mig naturligvis ikke fra fortsat at være en del af lokalforeningen og følge dens arbejde tæt. Jeg er ikke længere væk fra foreningen end et telefonopkald. Sådan er det i dag - og sådan bliver det også i fremtiden.

Jeg er utrolig taknemmelig over for bestyrelsens, medlemmernes, byrådsgruppens og mange borgeres støtte og tillid til partiets og mit arbejde. Og jeg er urokkeligt sikker på, at der selvfølgelig opstilles en god kandidat i kredsen efter mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce