Annonce
Kolding

Barn afgået ved døden i brand i villa i Hjarup

Syv personer blev reddet ud af boligen, mens et barn ikke kunne reddes. Alle otte personer er i familie med hinanden.  De evakuerede bliver nu behandlet for blandt andet røgforgiftning. Foto: Søren Gylling
Brand i villa i Hjarup udviklede sig hurtigt, og syv beboere blev reddet ud, mens et barn ikke kunne reddes. Alle otte er i familie med hinanden.
Annonce

Hjarup: Sydøstjyllands Politi modtog i nat cirka klokken 2 en anmeldelse om brand i en villa på Koldingvej i Hjarup ved Kolding. Siden har politi og brand været tilstede for at få slukket branden og undersøge de nærmere omstændigheder, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Branden i villaen udviklede sig hurtigt, og der blev iværksat evakuering af ejendommens beboere. Syv personer blev reddet ud af boligen, mens et barn ikke kunne reddes. Barnet er afgået ved døden. De otte personer er i familie med hinanden.

Politi og brandvæsen arbejder stadig på stedet, men branden i bygningen er stort set slukket på nuværende tidspunkt. De evakuerede bliver nu behandlet for blandt andet røgforgiftning.
Der pågår nu tekniske undersøgelser af, hvad der har forårsaget branden i bygningen.
Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger, som på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden.

Såfremt der kommer nye oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden, vil det blive delt via en pressemeddelelse, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Politiet er nu i gang med de tekniske undersøgelser, der skal klarlægge, hvad der har forårsaget branden i bygningen. Foto: Søren Gylling
Koldingvej var mandag afspærret efter den voldsomme brand i villaen, hvor et barn omkom. Branden udviklede sig meget hurtigt oplyser Sydøstjyllans Politi. Foto: Søren Gylling
Foto: Søren Gylling
Foto: Søren Gylling
Foto: Søren Gylling
Foto: Søren Gylling
Foto: Søren Gylling
Foto: H.E. Haulrich
Foto: H.E. Haulrich
Foto: H.E. Haulrich
Foto: H.E. Haulrich
Foto: H.E. Haulrich
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce