Annonce
Erhverv

Barndomsvenner indtager Sjælland: Webbureau fra Esbjerg får kapitalfond med ombord

Adm. direktør hos Erhvervs Webdesign, Klaus Bisgaard Rasmussen (t. v.) og direktør Thomas Jensen (t. h.) satser på endnu mere fart på vækstrejsen sammen med kapitalfonden Finance Zealand og direktør Peter Sønderlyng (m.f). Foto: PR
I samarbejde med kapitalpartneren Finance Zealand forventer esbjergensiske Erhvervs Webdesign ApS en firedobling af omsætningen over de kommende tre år - vækst der blandt andet skal hentes på Sjælland.

Esbjerg: Indtjeningen galoperede fra sølle 2.000 kroner til et overskud på næsten fire millioner kroner i det seneste offentliggjorte årsregnskab, og lige nu har to partnerne og barndomsvennerne, Thomas Jensen på 36 år og Klaus Bisgaard Rasmussen på 37 år, begge fra Esbjerg, udsigt til endnu mere vækst i deres forretning, Erhvervs Webdesign ApS.

De har nemlig fået kapitalfonden Finance Zealand med som partner i virksomheden med en ejerandel på 40 procent.

- Hvis vi skal tro vores kunder, vinder vi ved at tale det samme sprog, levere gennemsigtige aftalevilkår og løsninger, og ved at tilbyde et værktøj, der gør det nemt for dem selv at opdatere hjemmesider og markedsføring – og det er vi glade for og stolte af at Finance Zealand vil være med til at udbrede til resten af landet, siger Thomas Jensen, der er direktør i Erhvervs Webdesign.

Annonce

Kunder sparer tid

Egentlig lå det slet ikke i kortene, at hverken han eller partneren skulle etablere et webbureau. Ingen af dem har en videregående uddannelse, og ingen af dem har rigtig forstand på it. Til gengæld forstår de begge udfordringen i at skulle opdatere hjemmesider og markedsføring, når man samtidig skal drive en frisør, tømrerforretning eller tandlægeklinik – og måske netop derfor har de haft så stor succes med webbureauet, der specialiserer sig i hjemmesider og markedsføring til små og mellemstore virksomheder.

I det nye ejer-setup beholder de to partnere fra Erhvervs Webdesign majoriteten af andelene i virksomheden, og fortsætter som henholdsvis direktør og administrerende direktør, mens Finance Zealands rolle primært bliver at skalere forretningsmodellen.


Virksomheden er vækstet de seneste år, og med investeringen skrues der nu helt op for ambitionen.

Peter Sønderlyng, partner hos Finance Zealand


Thomas Jensen og Klaus Bisgaard Rasmussen tror på, at Erhvervs Webdesign vinder ved at gøre tingene anderledes og fokusere på at løse problemer for kunderne i stedet for at skabe løsninger, de ikke har brug for. Den tilgang til samarbejdet med kunderne gennemsyrer alt, hvad webbureauet foretager sig, fortæller Thomas Jensen:

- Den største værdi, vi skaber, er faktisk ikke hjemmesiderne eller markedsføringen – det vigtigste er den tid, vi sparer vores kunder på arbejdet relateret til hjemmesider og markedsføring. Mange håndværkere har eksempelvis bunker af fotos på telefonen, men er ikke gode til at opdatere hjemmesider. Det har vi løst med en app, som gør det muligt for kunderne at uploade billeder til hjemmesider og sociale medier med et enkelt klik.

Annonce

Ambitionen skrues helt i top

Erhvervs Webdesign, der i Esbjerg holder til på Lillebæltsvej i Kjersing, åbnede allerede sidste år kontor i Skanderborg for at komme tættere på det midtjyske marked, og senere i år åbner webbureauet kontor på Sjælland for at servicere det sjællandske marked, hvor cirka 25 procent af kunderne på nuværende tidspunkt kommer fra. Som en del af udvidelsen, kan et opkøb også komme på tale.

- Virksomhedens succes er et resultat af god ledelse, veludviklede og disciplinerede salgsprocesser samt effektivt produktions-setup. Vi har vurderet at Erhvervs Webdesign har en skalérbar forretningsmodel, og er den bedste platform for fremtidig ekspansion i Danmark. Vi har derfor en stærk tiltro til virksomhedens fremadrettede udvikling og fortsatte vækst, udtaler Peter Sønderlyng, partner hos Finance Zealand.

- Virksomheden er vækstet de seneste år, og med investeringen skrues der nu helt op for ambitionen, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Annonce