Annonce
Aabenraa

Basis for mere: 40 boliger på lukket vænge reserveret på rekordtid

Alle 40 boliger i et nyt kvarter på Høgelshøj er blevet forhåndsreserveret på rekordtid. I midten af august kan de kommende lejere få et kig indenfor og danne sig et indtryk. Indflytning sker i december. Foto: Jan Sternkopf
Efter at 40 boliger i et nyt kvarter på Høgelshøj blev reserveret på rekordtid, er der basis for flere, vurderer Futurum Bolig, Fredericia, der allerede er på udkig efter nye egnede lokationer - meget gerne i Aabenraa.

Aabenraa: Der er turbo på boligmarkedet i Aabenraa lige nu. Ikke nok med at ejendomsmæglerne melder om travlhed - der er også gang i salget af nybyggeri.

På Høgelshøj opstår for tiden et helt kvarter med 40 boliger som rækkehuse.

- De er alle blevet reserveret på rekordtid, selv om de først er indflytningsklare til december. Interessen har været så overvældende, at vi allerede nu er på udkig efter mere jord til et nyt projekt. Hver dag får vi henvendelser fra borgere, der spørger til projektet. Men eftersom alle boliger på Høgelshøj er reserveret, kan vi kun opfordre dem til at tilmelde sig vores interesseliste, fortæller Ann Sophie Larsen, administrator hos Futurum Bolig i Fredericia.

Annonce

Frafald

Hun gør opmærksom på, at godt nok er de 40 enheder reserveret - men det betyder ikke, at de er udlejet.

- På et tidspunkt - det bliver formentlig i midten af august - indkalder vi dem, der har reserveret, og siger: Nu skal I se på en bolig. Vi beder aldrig om en underskrift eller betaling, før lejerne har set en tilsvarende bolig. De får ikke lov at se deres egen, måske - men formentlig i midten af august åbner vi to huse, så kan man kigge på dem og se, hvilke materialer, der er valgt, hvordan det er lavet, om det er håndværksmæssigt i orden og så videre. Og da ved vi, at der er nogle, der falder fra i denne fase, forklarer Ann Sophie Larsen.

Annonce

Basis for mere

Hun er "fuldstændig overrasket" over den store interesse.

- Også fordi det har den placering. Sygehuset har da trukket nogle - og så er der åbenbart ikke boliger i Aabenraa til de priser. Altså - 7700-7800 kroner i leje for en helt spritny bolig. De ligger åbenbart helt perfekt. Og de store fire-værelses lejligheder på 105 kvadratmeter til 9000 kroner plus forbrug er også revet væk - de er jo fine til en børnefamilie, mens de mindre er velegnet til pensionister, lyder det fra Ann Sophie Larsen.

Rækkehusene opføres af firmaet Milton. Futurum Home er i den forbindelse ejendomsadministrator, der sørger for, at lejekontrakterne bliver underskrevet.

Det er også Futurum Bolig, der viser boligerne frem.

Der er absolut basis for flere og nye projekter, tilføjer Ann Sophie Larsen.

- Vi håber på at kunne finde mere jord, så vi kan bygge endnu flere rækkehuse i Aabenraa, vi kan jo se på vores interesseliste, at den vokser dag for dag, fastslår hun.


Vi håber på at kunne finde mere jord, så vi kan bygge endnu flere rækkehuse i Aabenraa, vi kan jo se på vores interesseliste, at den vokser dag for dag.

Ann Sophie Larsen, administrator - Futurum Bolig, Fredericia


Høgelshøj

Futurum Bolig og Milton Huse opfører 40 boliger som rækkehuse på Høgelshøj i Aabenraa med indflytning i december. Alle boliger er reserveret, men interesserede kan skrives op på en liste. Erfaringsmæssigt vil der nemlig ske et vist frafald.

Husene vises frem for de borgere, der har reserveret en bolig. Det er såkaldte råhuse - det vil sige uden møbler, men med opvaskemaskine. Bryggerset er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler, som lejer selv skal medbringe. Lejere kan derved danne sig et indtryk af indretning, materialevalg og håndværk.

Boligerne udføres i fire forskellige størrelser - på 75 m² (3 vær), 85 m² (3 vær), 95 m² (4 vær) og 105 m² (4 vær). Til hvert hus hører eget redskabsrum, have og stor flisebelagt terrasse for og bag huset.

Boligerne er forberedt med internet og ladestander til el-biler.

Se flere oplysninger på www.futurumbolig.dk/lejeboliger/aabenraa


Skoven og sygehuset er nærmeste nabo til de 40 nye lejeboliger på Høgelshøj. Foto: Jan Sternkopf
Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Ægtepar dyster om de bedste skud: Lone går Hans Christian i bedene

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Ejere af brændt familievirksomhed: - Vi er fuldstændig i chok

EfB For abonnenter

Peter Hyballa: Jeg må vide, hvem der er med mig, og hvem der er imod mig

Haderslev

Sigtede for Damgade-drab skal forblive varetægtsfængslede

Billund

Kvinde død i frontalt sammenstød på landevej

Kolding For abonnenter

Sommerserie: Benny Dall drømmer om Cuba, er vild med russisk 70'er-film og ser op til amerikansk forretningsmand

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Aabenraa

Mand forlader sin bil i tomgang: Et kvarter senere var den forsvundet

EfB

Kommentar: Spillerne tabte - træneren vandt

Aabenraa

Taxaselskab får skarp kritik: Beskyldt for med vilje at glemme kunder ved grænsen

Erhverv

Længe ventet: Ribe får sin første sushi-restaurant

Vejen For abonnenter

Piben har fået en ny lyd: 36-årige Anne-Kathrine står bag orgelbrus og kormusik i Hovborg og Lindknud

Varde

Hærværksfolk på spil igen: Flere bilejere har fået dæk punkteret

Annonce