Annonce
Sport

Bayern henter højre back i Real Madrid

Jon Nazca/Reuters
Den tyske fodboldklub Bayern München lejer højrebacken Álvaro Odriozola i Real Madrid for resten af sæsonen.

Álvaro Odriozola vil i den resterende del af den igangværende sæson kunne kalde sig Bayern München-spiller.

Bayern München lejer højrebacken i Real Madrid for resten af sæsonen. Det oplyser den tyske storklub på sin hjemmeside.

- Efter interne diskussioner er vi blevet enige om at følge cheftræner Hansi Flicks ønske om at styrke defensiven og besluttede at gå med Álvaro Odriozola, siger Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, til klubbens hjemmeside.

Odriozola kom til Madrid i sommeren 2018 og vandt Fifa Club World Cup med klubben i sin første sæson, men har ellers ikke haft den store succes for klubben, hvor spilletiden har været begrænset.

Landsmanden Daniel Carvajal har således været cheftræner Zinedine Zidanes foretrukne på højrebacken. I den igangværende sæson blev det således blot til fire ligakampe og en enkelt optræden i Champions League for højrebacken.

Han har spillet fire kampe og scoret et enkelt mål for det spanske landshold.

Det er ikke første gang, at Bayern München laver en lejeaftale med Real Madrid. I sommeren 2017 var det den colombianske midtbanespiller James Rodríguez, der blev lavet en aftale omkring.

Rodríguez nåede at spille i Bayern i to sæsoner, før han atter vendte retur til den spanske storklub, hvor han fortsat spiller.

/ritzau/

Annonce
Link til pressemeddelese på Bayerns hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Sønderborg

Evakuerede beboere kunne vende tilbage efter natlig indsats: Svajende skorsten på 40 meter er revet ned

Kultur

Paul C om at beholde to stjerner: Vi fejrede det med en potte te

Annonce