Annonce
Sønderborg

Beachvolley World Tour og DM i adventurerace bliver flyttet til 2021

Idrætshøjskolen i Sønderborg har flere baner til beachvolley, som skulle have lagt sand til det første World Tour-stævne i Danmark. Arkivfoto: Timo Battefeld
Idrætshøjskolen Sønderborg skulle sammen med henholdsvis Volleyball Danmark og Adventure Race Als stå for den første World Tour i beachvolley i august og danmarksmesterskaberne i adventurerace i juni. Men begge arrangementer er nu flyttet til 2021.

Sønderborg: Idrætshøjskolens beachvolleybaner skulle i august være omdrejningspunktet for den første World Tour i beachvolley i Danmark. Men på grund af covid-19-situationen har hovedarrangøren Idrætshøjskolen Sønderborg besluttet aflyse den to-stjernede internationale turnering. Stævnet skulle arrangeres sammen med Volleyball Danmark.

- Jeg er ærgerlig på højskolens, Sønderborgs og Volleyball Danmarks vegne, at vi må aflyse årets World Tour-turnering og flytte den til 2021. Men situationen taget i betragtning, er det det eneste rigtige at gøre, siger skolens forstander Michael Willemar.

Turneringen skulle køre over tre dage i august med omkring 500 tilskuere pr dag. Michael Willemar ønsker ikke at gennemføre stævnet med færre tilskuere.

- Jeg ønsker ikke at gøre det halvt på grund af restriktioner. Det stævne skulle være godt for Sønderborg og ikke et restriktivt stævne, nu hvor det var første gang, stævnet skulle komme til Danmark. Nu gælder det om at bevare momentum og holde drivkræfterne i gang, så vi kan holde det næste år, siger Michael Willemar.

Jeg ønsker ikke at gøre det halvt på grund af restriktioner. Det stævne skulle være godt for Sønderborg og ikke et restriktivt stævne, nu hvor det var første gang, stævnet skulle komme til Danmark. Nu gælder det om at bevare momentum og holde drivkræfterne i gang, så vi kan holde det næste år.

Michael Willemar, forstander

DM i 2021

Idrætshøjskolen skulle sammen med foreningen Adventure Race Als stå for danmarksmesterskaberne i adventurerace i juni. Løbet skulle være en del af markeringen af 100-året for Genforeningen. Løbet er nu blevet flyttet til 2021 og bliver formentlig gennemført i maj.

- Vi har besluttet at flytte det ud fra de samme betragtninger som World Touren. Når vi står for DM i adventurerace, så gør vi det med fuldt tryk på. Det ville være svært at gennemføre de stævner med de restriktioner, der er nu. Derfor udskyder vi det, siger Michael Willemar.

Arrangørerne forventede omkring 300 deltagere til løbet, der skulle køre i Sønderjylland og Tyskland. Motionsløbet skulle kombinere løb, mountainbike, kajak, rebaktiviteter/klatring, kano, havsvømning, inliners og andre outdoor-aktiviteter. Ruten tager afsæt i at præsentere kulturelle seværdigheder og naturen.

Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Sønderjyder med succes: Mesterkokke med Michelin-stjerner opvokset i samme mindre by

Danmark

Lørdagens coronatal: Antallet af indlagte falder til det laveste siden midt i august

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Fabrik må sige nej til ordrer på grund af mangel på faglærte: - To ledige job kan barbere fem procent af omsætningen

Aabenraa For abonnenter

Bevæbnet militær ruinerede familiens hjem: Syv år senere er de fuldt integrerede i Danmark - men risikerer nu at blive sendt tilbage

Sønderborg

Nybyggeri i historisk bymidte: Firma får ja til at opføre fem etageejendomme

Erhverv For abonnenter

Kim har fået rigtig travlt med golf og gastronomi: Nu bliver "familien" lagt på is

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Tønder For abonnenter

Eksplosivt: Tyskere køber huse i Tønder som aldrig før

Sønderborg

Tandslet rammer plet: Kæmpe indsats fra byen og sponsorer skaber ny bymidte

Billund

Hotel Propellen er blevet solgt: Skifter ejer den 1. oktober

Haderslev For abonnenter

Kandis-sang og hunden Rocky reddede René fra at tage sit eget liv

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Rutineret lejesvend vil ikke bare slukke en brand. Han vil blive i SønderjyskE, og han mener ikke, at alderen er et problem

Billund For abonnenter

Se drone-video: Sådan ser Gyttegård Plantage og Grene Sande ud fra luften

Vejen For abonnenter

Lottes lille datter kæmper med spiseproblemer: - Fagfolk siger, at hun kun lige spiser, så hun kan holde sig kørende og overleve

Annonce