Annonce
112

Brand i frituregryde: Beboere genhuses fra brandskadet boligblok

Tjek på skadestuen viste, at mor og datter fra Esbjerg slap uskadt fra brand i køkken antændt af overophedet frituregryde.

Esbjerg: Beboerne på anden sal i den brandskadede ejendom på Tinghøj Allé skal genhuses. Det oplyser politikommissær Søren Larsen efter branden, som brød ud i en lejlighed kort før klokken 20.30 søndag aften i Esbjerg.

En mor og hendes datter måtte køres til kontrol for røgforgiftning på Sydvestjysk Sygehus, men de to er sluppet uskadte fra opholdet i røgen.

De øvrige beboere på anden sal blev evakueret fra deres lejligheder.

Branden opstod i lejlighedens køkken, da de to var ved at lave mad i en frituregryde, som blev overophedet og brød i brand.

Skaderne i selve lejligheden var mest omfattende i selve køkkenet og på altanen, oplyser politiet.

Annonce
Der blev rykket massivt ud fra Sydvestjysk Brandvæsen ved branden ved 20.30-tiden søndag aften. Foto: Local Eyes
Røgen fra lejligheden kan her ses fra vinduet på anden sal i boligblokken på Tinghøjs Allé. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce