Annonce
Sønderborg

Beboere på plejecentre får nu anden vaccination

Blandt de første færdig covid-19 vaccinerede borgere i Sønderborg Kommune bliver alle beboere på kommunens plejecentre. Modelfoto
Mandag får de cirka 500 beboere på alle Sønderborg Kommunes plejecentre stik to af covid-19 vaccinationen.
Annonce

Sønderborg: Mandag den 25. januar gennemfører Sønderborg Kommune i samarbejde en række læger anden runde af vaccinationen for beboerne på plejecentrene.

Det kommer helt konkret til at ske på kommunens 10 plejecentre samt Center for Korttidspladser. Der er tale om cirka 500 beboere.

- Vi er glade for, at vi snart har gennemført covid-19 vaccinationen af beboerne på plejecentrene. For når vaccinationerne virker, vil det give både beboere, deres pårørende og ansatte mere tryghed i forhold til covid-19 pandemien. Vi er samtidig glade for, at det er gået så stærkt og hurtigt med at få alle beboere vaccineret, siger Joan Slaikjer Hansen, plejecenterchef i Sønderborg Kommune.

Annonce

Ansatte må vente

De første covid-19 vaccinationer på plejecentrene i Sønderborg Kommune begyndte den 29. december sidste år.


Vi er glade for, at vi snart har gennemført covid-19 vaccinationen af beboerne på plejecentrene.

Joan Slaikjer Hansen, plejecenterchef


Her blev beboerne på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter i Nordborg samt Amaliehaven i Augustenborg vaccineret. Derefter gik turen videre til de andre plejecentre, og lørdag den 2. januar var alle beboere vaccineret med første stik.

I første runde var der også tilbud om vaccinationer til alle de ansatte, der var på arbejde på plejecentrene. Den mulighed er der ikke denne gang.

- Der er desværre ikke så meget vaccine til rådighed i denne runde til at gentage samme procedure som i første runde. Men de er ikke glemt og deres tur kommer snart og inden for de udstukne tidsrammer fra sundhedsmyndighederne, siger Joan Slaikjer Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce