Annonce
Tønder

Bedre held næste gang

Vindmøller ved Ballum. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Læserbrev: Claus Hansen, Venstre, som for tiden er vindmølle-tilhænger, stiller i et læserbrev spørgsmålstegn ved det politiske håndværk fra Tønder Listen, Borgerlisten og SF, og antyder en fravigelse af vedtagne af guidelines i forbindelse med prioritering af VE-projekter.

I de vedtagne guidelines, som Claus Hansen ikke stemte for, modsat sit nuværende parti Venstre, står der: VE projekter vurderes og forlægges politisk behandling enkeltvis.

Til Claus Hansens orientering kan jeg bekræfte, at det er sket i teknik- og miljøudvalget den 4. februar 2021, hvor et enigt udvalg, inklusiv Claus Hansens kollega i Venstre, vurderede, at seks af projekterne levede op til de vedtagne guidelines. Der står ingen steder, at de skal prioriteres enkeltvis til den videre behandling.


Der står ingen steder, at de skal prioriteres enkeltvis til den videre behandling.

Fra læserbrevet


Tønder Listen, Borgerlisten og SF er ambitiøse på den grønne omstilling, og derfor prioriterede vi de tre bedste projekter med størst lokalt afkast i en samlet pakke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce