Annonce
KIF Kolding

Bedst af alle: Peter Balling har været helt suveræn

KIF Koldings Peter Balling har spillet et fantastisk efterår. Holdkammerat Andreas Flodman og Ribe-Esbjerg HH's Miha Zvizej har også fundet vej til efterårets hold i ligaen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Annonce

HÅNDBOLD: Det har vist sig at være rigtig godt set, da KIF Kolding op til denne sæson valgte at hente højrebacken Peter Balling i TTH Holstebro.

30-årige Balling har nemlig spillet en super fin halvsæson, og han er derfor også valgt til efterårets hold i ligaen, og det er han ovenikøbet med den højeste score af alle i det såkaldte MEP-pointsystem.

"Most Effective Player" er et pointsystem, der er et udtryk for, hvor effektiv den enkelte spiller er i alle angrebs-facetterne. Eksempelvis giver mål og assists plus point, mens brændte skud og fejlafleveringer giver minus.

Balling, der indtil videre har scoret 104 mål og lavet 73 assists, er nået op på et pointtal på 69.14 - og det er bedst af alle, og derfor er han helt naturligt valgt som højre back på efterårets hold.

Holdkammerat Andreas Flodman er også med på holdet, hvilket han i øvrigt også var i sidste sæson, så den svenske KIF Kolding-fløj er altså stadig rigtig godt spillende.

Det er Ribe-Esbjerg HH's Miha Zvizej også. Den slovenske stregspiller har også fundet vej til efterårets hold, mens de øvrige spillere er målmand Simon Gade (Aalborg), venstre fløj Bjarke Christensen (Mors-Thy), venstre Morten Hempel Jensen (TMS Ringsted) og playmaker Simon Pytlick (GOG).

Ligaen holder pause frem til begyndelsen af februar, da VM-slutrunden i Egypten som bekendt står for døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Sydjylland For abonnenter

Vaccinehåb får krydstogtskonges telefon til at bimle igen efter mareridtsår: - Men det er ikke prangende

Annonce