Annonce
Kolding

Bedstefar tiltalt for seksuelle overgreb mod sine tre børnebørn

Sagen mod den 58-årige bedstefar starter tirsdag. Han er blandt andet tiltalt efter straffelovens §216, der drejer sig om voldtægt. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Ifølge et anklageskrift mod en 58-årig bedstefar skulle han ikke kun have rørt ved sine små børnebørn, men også fået det ene til at sende nøgenbilleder af sig selv. Den 58-årige skulle angiveligt have været i besiddelse af 50 billeder af sit 11-årige barnebarn.
Annonce

Kolding: En 58-årig mand er tiltalt for seksuelle overgreb mod sine tre små børnebørn, der alle er piger og i dag er ni, ti og 11 år gamle.

Det fremgår af et anklageskrift mod manden, at han mellem den 1. januar og 17. oktober sidste år flere gange skulle have krænket børnebørnene seksuelt.

Den 58-årige, der stammer fra Kolding-området, er tiltalt for fire forskellige forhold, hvor den ene tiltale er rejst efter den paragraf, der drejer sig om voldtægt. Ifølge anklageskriftet har der på intet tidspunkt været tale om samleje.

Tiltalen om voldtægt drejer sig om, at han den 11. oktober 2019 skulle have blottet sit lem over for sit ti-årige barnebarn, hvorefter han tvang hende til at "beføle og manipulere det", som det lyder i anklageskriftet.

Den ti-årige pige skulle have forsøgt at trække sin hånd tilbage, men ifølge anklageskriftet skulle bedstefaren have truet hende med vold. Episoden fandt angiveligt sted, mens de to sad i en bil på vej til Kolding Storcenter.

Annonce

Sendte nøgenbilleder

Af anklageskriftet fremgår det, at den 58-årige skulle have rørt alle sine børnebørn både uden på og under trusserne, og bedstefaren skulle angiveligt også have sendt nøgenbilleder til det ældste barnebarn - pigen på 11 - via det sociale medie Snapchat.

Her skulle han blandt andet have skrevet, at han også gerne ville have nøgenbilleder af hende og bedt hende om at tage blusen af, så han kunne se hele hendes krop.

“Du fortjener lidt for de billeder, du sender. Hvad kunne du tænke dig, måske vi kan finde noget i Rosengård Centret på fredag," skulle han ifølge anklageskriftet have skrevet.

Han har angiveligt også fotograferet den 11-årige pige, mens hun var nøgen. Han er således også tiltalt for besiddelse af børneporno, idet politiet angiveligt skulle have fundet 50 billeder og en video med den 11-årige på bedstefarens computer. Ifølge anklageskriftet havde billederne og videoen fokus på kønsdele og anden seksuel berøring.

Manden bliver efter planen stillet for en dommer tirsdag, og det ventes, at der falder dom onsdag.

Opdatering: Retssagen blev tirsdag morgen aflyst og udskudt til et senere tidspunkt.

Udklip fra anklageskriftet

Den 58-årige skulle angiveligt have skrevet følgende til sit 11-årige barnebarn via Snapchat.

"Jeg vil så gerne have et nøgenbillede af dig",

"Dine dejlige bryster, kan du ikke tage blusen af. Kunne også godt tænke mig hele kroppen”

og

"Du fortjener lidt for de billeder, du sender. Hvad kunne du tænke dig, måske vi kan finde noget i Rosengård Centret på fredag"

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce