Annonce
Debat

Befolkningsmæssigt selvmord

Læserbrev: Den skandinaviske befolkning i Danmark er ved at begå demografisk, befolkningsmæssigt selvmord. Den er ved at lade sig udskifte med andre nationaliteter. Udskiftningen kommer til at gå hurtigere, end man tror.

Ledelsen af erhvervslivet med Dansk Industri i spidsen er vilde med på arbejdsmarkedet at skabe en grad af erhvervsstress, der bevirker, at den gennemsnitlige danske familie ikke har overskud til at reproducere sig selv, men kun får ca. 1,3 barn pr. familie.

Når befolkningen alligevel stiger, skydes det indvandringen og fødselsoverskuddet blandt indvandrerne, hvor reproduktionsraten ligger over 3 pr. familie.

Folk fra Østeuropa, Asien og Afrika overtager mere og mere job ved rengøring, landbrug, gartneri, hoteller og håndværksjob. Før eller siden bor de fast her.

Den muslimske indvandring fortsætter uden nogen stopklodser, så den muslimske befolknings procentvise andel af den samlede befolkningen stiger hele tiden uden ophør.

Befolkningen og kulturen udskiftes. Den samme udskiftning sker i de øvrige vesteuropæiske lande.

Om hundrede år eller før vil muslimernes andel af befolkningen udgøre halvdelen, andre østeuropæere, asiater og afrikanere en fjerdedel af befolkningen, mens den oprindelige skandinaviske befolkning vil være nede på en fjerdedel af den samlede befolkning.

Den erhvervsmæssige innovation, den sociale velfærd, tolerancen og humaniteten vil falde drastisk. Den muslimske lovgivning vil blive en del af grundloven. Forfølgelsen af minoriteter vil blive hverdag her.

Kulturliberalismen er ligeglad og lader tingene gå, som de bedst kan. Kulturradikalismen og den falske humanisme gør alt, hvad de kan for at fremme befolkningsudskiftningen.

Der er brug for flere kulturkonservative kræfter, der ønsker rettidig omhu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce