Annonce
Sport

Befrielsesaktion skabte kortvarig tumult efter kampen mellem Vejle og Kolding

Der var en baneløber fra udebaneafsnittet på Vejle Stadion, som skabte tumult efter lørdagens lokalopgør. Foto: Morten Pape
To blev anholdt efter lørdagens lokalopgør mellem Vejle Boldklub og Kolding IF.

Vejle: Det var et forsøg på at befri en baneløber, som skabte kortvarig tumult i forbindelse med fodboldkampen mellem VB og Kolding IF.

Balladen opstod efter kampen, da en tilskuer fra udebaneafsnittet på Vejle Stadion kom ind på banen og viste sin bagdel.

Kontrollørerne fik fat i tilskueren, og da andre kort efter forsøgte at befri ham, kom det til tumult.

- Det skete lige efter kampen, og der gik vel cirka 10 minutter, inden der igen var ro over situationen, siger Morten Pelch, kommunikationschef i Vejle Boldklub.

Ifølge Morten Pelch blev to anholdt i forbindelse med kampen og tumulten bagefter, og desuden blev en tilskuer bortvist for racistiske ytringer rettet mod VB’s brasilianske spiller Vitinho.

Annonce

En halv snes får karantæne

Desuden kan en halv snes tilskuere se frem til karantæne fra stadion efter diverse overtrædelser af reglementet.

- Der blev brugt en del pyroteknik under kampen, og der var også én, som blev taget med euforiserende stoffer, siger Morten Pelch.

I forbindelse med tumulten kom en enkelt fra VB’s kontrollørkorps galt af sted med sin ene arm.

- Vores kontrollører løste opgaven fint, og der skal fra vores side også lyde stor ros til de kontrollører, som Kolding havde med til kampen, siger Morten Pelch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Annonce