Annonce
Sønderjyske Fodbold

Bekræftet: Emil Frederiksen får kontrakt i SønderjyskE

Emil Frederiksen er klar til at score flere mål for SønderjyskE. Frederiksen har skrevet under på en permanent kontrakt med klubben. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Det var ikke blot for gammelt venskabs skyld, at Emil Frederiksen mandag formiddag trænede med i SønderjyskE.

Den 19-årige offensivspiller har skrevet under på en kontrakt, som løber til 31. december 2023, med superligaklubben.

SønderjyskE har købt Emil Frederiksen fri af kontrakten i Heerenveen, og det glæder sportschef Hans Jørgen Haysen. I første omgang kunne klubberne ikke blive enige om en aftale, men efter lidt tovtrækkeri er det altså lykkedes.

– Lige fra vi lejede ham i vinter, har vi sagt, at vi forhåbentligt kunne og skulle udløse den klausul, vi fik i lejeaftalen for at gøre ham til SønderjyskE-spiller, og efter nogle forhandlinger frem og tilbage er alle parter nu blevet enige om betingelserne, og det glæder os meget, at vi nu har ham på en længere kontrakt i SønderjyskE, for det er en spiller, som vi tror meget på, siger sportschefen.

– Vi har en strategi om, at vores hold skal bestå af unge spillere fra vores eget akademi, der skal styrkes og støttes af ældre og rutinerede spillere, og hvis vi skal hente unge spillere udefra, skal det være fordi, de er kæmpe talenter – og det er Emil Frederiksen.

Frederiksen spillede i foråret 14 kampe under sit lejeophold i SønderjyskE, og gjorde sig blandt andet bemærket, da han afgjorde pokalkampen mod Randers med et spektakulært frisparksmål. Det blev senere kåret til årets mål i pokalturneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce