Annonce
Haderslev

Bemærkninger til Enhedslistens læserbrev henvendt til Alternativet

Mogens Rerup. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Læserbrev: Pernille og Helene beskriver mig som bisidder. Jeg har aldrig været bisidder, men er partsrepræsentant. Jeg anbefaler man sætter sig ind i forvaltningsloven - og vejledningen til samme lov af 04.12.1986 (punkt 37- 41).

Jeg har aldrig siden 2011, det troede jeg trods alt, at alle vidste, fungeret som bisidder en eneste gang, men som partsrepræsentant/socialrådgiver – og der er en kæmpe forskel, for en partsrepræsentant er en, der repræsenterer borgeren direkte, medens en bisidder "bare" er en, der er med borgeren.

En ansat og jeg kan aldrig, som påstået, være ligeværdige, og det går da også igen i al retspraksis. De ansatte har et kæmpe magtapparat bag sig plus Enhedslisten, og jeg har bare mig selv at støtte mig til.


Det kunne man bruge på at forsøge at hænge mig ud i forhold til Arbejdstilsynet – og ledelsen blander sig jo ikke.


Jeg havde konkret haft en glimrende og rolig samtale i en sag med en ung socialrådgiver, som bliver endog meget dygtig.

Siden talte jeg med den ansattes chef, Sanne Nielsen, om sagen og blev spurgt om, hvem den ansatte var. Kunne ikke huske navnet, men så kom det famøse: ”det er en lille køn en”, som vist nok er gravid – det er hun.

Det kunne man bruge på at forsøge at hænge mig ud i forhold til Arbejdstilsynet – og ledelsen blander sig jo ikke. Den ansatte har jeg talt med flere gange siden i andre sager - og hun smiler overbærende over virakken.

I forhold til budgettet 2021 og i forhold til fjord og bælt, så manglede Svend Brandt at beskrive, hvad hans to millioner skulle bruges til. I forhandlingerne gjorde borgmesteren det helt klart, at Enhedslisten (og jeg) ikke fik flere midler, så ”take it or leave it”. Jeg tog det, efter en drøftelse sammen med Alternativet, for man skal ikke løfte fanen så højt, at fødderne ikke kan nå jorden, og man som bekendt kun bruge pengene en gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce