Annonce
Sport

Bendtner får støtte af holdkammerater i Rosenborg

Ned Alley/Ritzau Scanpix
Mike Jensen afviser Adresseavisens historie om, at Nicklas Bendtner er upopulær i Rosenborgs omklædningsrum.

Flere holdkammerater fra Rosenborg støtter op om Nicklas Bendtner.

Det sker efter en historie i norske Adresseavisen om, at dele af spillertruppen har vendt sig imod danskeren.

Den billede kan holdkammerat og anfører Mike Jensen ikke genkende.

- Nej, det kan jeg ikke. Jeg læste det, og det er halve sandheder, gæt og rygter, siger Mike Jensen til VG.

Nicklas Bendtner har været ude i kulden på det seneste, og torsdag meddelte Rosenborgs sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye, til norske avis Dagbladet, at Bendtner skal væk fra klubben til sommer.

På trods af modgangen synes Mike Jensen, at landsmanden håndterer situationen fornuftigt.

- Han må holde sig i gang, og jeg synes, han leverer en utrolig professionel indsats, siger kaptajnen til VG.

Midtbanespilleren Anders Trondsen kan heller ikke se, at der skulle være dårlig stemning på holdet.

- Der er en fin stemning i omklædningsrummet. Nicklas håndterer det godt. Han er en fin fyr, så selvfølgelig håber vi, at han kommer tilbage igen, siger Trondsen til VG.

Adresseavisen, der har baseret sin historie på "centrale kilder" i Rosenborg, vil ikke kommentere spillernes udtalelser over for VG.

Nicklas Bendtner kom til Rosenborg i 2017 og blev topscorer i sin første sæson i klubben. Han har vundet det norske mesterskab to gange og den norske pokaltitel en enkelt gang med klubben.

I denne sæson er det blevet til spilletid i fem kampe i Eliteserien, men i de seneste tre kampe har den danske angriber været helt ude af truppen.

Bendtner kommenterede selv på Adresseavisens historie torsdag.

- Enkelte ting er rigtigt gengivet, men det er desværre svært for mig at genkende flere af de anonymt plantede rygter i sagen. Det gør mig sur, fordi jeg finder dem misvisende.

- Jeg har ikke indtrykket af, at jeg skulle have hverken en hel eller en halv spillergruppe mod mig. Overhovedet ikke, skrev danskeren i en mail til Adresseavisen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce