Annonce
Haderslev

Benjamin Nybo - en stemme og en guitar

Benjamin Nybo optræder solo på Damhalvøen lørdag kl. 16.45. PR-foto

Haderslev: Efter flere eksperimenterende år i diverse konstellationer samt et lille afbræk, da hans søn kom til verden, er Benjamin Nybo igen klar til at indtage de danske musikscener.

Benjamin Nybo spiller i forbindelse med Stafet For Livet på scenen på Damhalvøen lørdag 7. september kl. 16.45.

Med en baggrund i rock og pop har han nu fundet sit ståsted i det mere rolige akustiske miljø. Han forsøger ikke at være noget, han ikke er, men fokuserer på at formidle sine oplevelser gennem musikken.

Derfor finder man både den stille kærlighedssang, over up tempo ballader til den mere rockede pop i hans musik.

De tidligere spillesteder og events, som tæller blandt andet Live lørdag i Fredericia, Fredericia Sommerrock, Stafet for livet flere steder rundt i landet, Quasar Rock, Jelling Festival og meget mere, kan alle berette om et beskedent og roligt gemyt, som leverer varen med blot sin stemme og sin guitar.

- Jeg spiller til Stafet for Livet, fordi det er en god sag, og fordi det giver mening for mig at støtte op omkring en sådan vigtig/alvorlig sag, siger Benjamin Nybo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Annonce