Annonce
Haderslev

Bent Rosenkvist kører ostevognen ind på Rema1000s p-plads

Salgsbodernes personale på Gravene fik mandag forbud mod at afholde marked på Gravene. Foto: Jacob Schultz

Haderslev: Den normalt populære torvehandel er på baggrund af corona-krisen blevet suspenderet, og dermed blev ostehandler Bent Roskvist, B.T. Ost pludselig "hjemløs". Men det problem er der kommet en løsning på, idet en aftale med købmand Martin Hye-Lang betyder, at Roskvist hver fredag og tirsdag kan køre sin ostevogn ind på p-pladsen hos Rema1000 på hjørnet af Christiansfeldvej og Chr X’s Vej i Haderslev.

- Vi har mange trofaste og gode kunder i Haderslev, som vi meget nødigt vil skuffe – og så handler det jo slet og ret også om at kunne komme nogenlunde helskindet igennem krisen, fortæller ostehandler Bent Roskvist i en pressemeddelelse.

- Vi overholder alle forskrifter for fødevarehandel og er tillige med i det frie rum, hvor smittefaren endda er mindre end i butikkerne, så jeg mener på alle fronter, at det er forsvarligt at holde ostebussen kørende, siger Bent Roskvist.

B.T. Ost er på pladsen hos Rema1000 fredag, fra og med den 27. marts, samt tirsdag, som er de normale torvehandelsdage, som kunderne er vant til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Studerende føler sig tvunget i praktik på trods af coronafrygt: Takker man nej, må man tage orlov

Danmark

Live: Trump advarer om hård uge forude med coronadødsfald i USA

Annonce