Annonce
Læserbrev

Berigende for mange mennesker

Annonce

Læserbrev: Kolding bliver fattigere, når et Fyrtårn som Mungo park lukker. Jeg har været en glad tilskuer lige fra starten og fået mange gode oplevelser, og der har altid været noget at snakke om bagefter. De senere år har jeg glædet mig over, at der bl.a. er så mange ægtepar iblandt publikum, som måske ikke ville være kommet op ad stolen og hjemmefra. Ikke helt den målgruppe der benytter sig af Godset eller lytter til musik på Slotsbanken.

Og mennesker mødes uanset baggrund - der er på ingen måde tale om nogen kulturelite, som nogen hævder. Og Mungo Park er så meget andet, efter forestillingen Bilisten var der f.eks. dejlig musik af to unge gymnasieelever, der sang og spillede for et ungt og ældre publikum. Mungo Parks eget kor ikke at forglemme. Skal vi nu sige farvel til noget, der er berigende for så mange mennesker i Kolding?

Jeg er så gammel, at jeg kan huske, hvorledes man lod den gamle latinskole i Kolding forfalde totalt, måske i håb om med tiden at kunne rive bygningen ned, der var fredet, og så opføre nyt. Heldigvis skete det ikke takket være privat initiativ, og vi kan alle i dag glæde os over Nicolai-komplekset og de aktiviteter, der foregår der. Vi var også mange, der havde ønsket et teater overfor Nicolai Kirke i stedet for Cityarkaden og Midtgården, hvilket ville have gavnet caféer og restauranter i bymidten, men sådan blev det ikke. Så for mig at se vil det være ønskværdigt at bevare Mungo Park også for fremtiden og dermed liv i Kolding by, noget at samles om og ikke udelukkende have fokus på Kolding som studieby. Sammen Designer Vi Livet, men gør vi nu også det?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Direktøren har en god mavefornemmelse: Den største nyhed siden projektet blev født

Annonce