Annonce
Sport

Berlusconis Serie C-klub forsøger at hente Ibrahimovic

Katharine Lotze/Ritzau Scanpix
Den italienske Serie C-klub Monza har angiveligt tilbudt Zlatan Ibrahimovic en kontrakt på to et halvt år.

Den italienske Serie C-klub AC Monza har tilbudt en kontrakt til den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic, der har kontraktudløb med LA Galaxy til nytår.

Det bekræfter klubbens bestyrelsesformand, Adriano Galliani, ifølge Football Italia.

AC Monza er ejet af den tidligere regeringschef i Italien Silvio Berlusconi, og han har tidligere sagt, at han håbede, at svenskeren ville komme til Monza.

- Efter at klubbens præsident, Berlusconi, gav mig mandat til det, har jeg fremført et tilbud til Mino Raiola (Ibrahimovic' agent, red.).

- Han foreslog, at jeg snakkede direkte med Zlatan. Så jeg foreslog en kontrakt på to et halvt år. Jeg sagde til ham: Kom til os, så er du seks måneder i Serie C, næste sæson i Serie B, og om to år er vi i Serie A, siger Galliani.

Rygterne har længe svirret om den svenske angribers fremtid, og specielt Serie A-klubben AC Milan er blevet nævnt som en mulig klub for Ibrahimovic.

Han har tidligere spillet i den italienske storklub fra 2010 til 2012, hvor det blev til 42 mål i 61 kampe. Dengang var Berlusconi præsident i klubben.

Den 38-årige svenske angriber har siden marts 2018 spillet i MLS, men hans kontrakt med LA Galaxy udløber ved årsskiftet.

Det er blevet til 53 mål i 58 kampe for svenskeren i den amerikanske liga.

Ibrahimovic har desuden spillet i Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, Paris Saint-Germain og Manchester United.

På det svenske landshold er det blevet til 62 mål i 116 landskampe.

/ritzau/

Annonce
Læs nyheden på Football Italias hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce