Annonce
Vejen

Berusede unge bilister på stribe

Arkivfoto

Vejen: Natten til søndag var, hvad angår spiritus, tilsyneladende våd i mere end én forstand. Politiet har således anholdt flere unge berusede bilister i området omkring vejens værtshuse og diskoteker.

Klokken 01.39 i Vestergade blev den første bilist stoppet og anholdt efter en afslørende test med alkometeret. Vedkommende er blevet sigtet for spirituskørsel, og den sigtede er en 21-årig mand fra Kolding.

Klokken 03.12 i Fanøgade blev endnu en bilist stoppet, testet med alkometeret, anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den sigtede er 19-årig mand fra lokalområdet.

Klokken 04.05 blev en tredje bilist stoppet i Jyllandsgade. Også her afslørede alkometeret, at bilisten var beruset. Derfor blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den sigtede er en 20-årig mand fra Agerbæk.

Spritbilisterne blev hver især kørt til et hospital for at få taget blodprøver til brug for de kommende retssager.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce