Annonce
Aabenraa

Besøgsrestriktioner på botilbud udløber

Der kan nu igen komme besøg på sociale botilbud i Aabenraa Kommune uden restriktioner for hvem og hvor mange. Arkivfoto: Søren Gylling

Aabenraa: Påbuddet om besøgsrestriktioner på Aabenraa Kommunes sociale botilbud udløb fredag, hvorfor det igen er tilladt at besøge beboere på kommunens sociale botilbud, uden at der er restriktioner på, hvem og hvor mange, der kan besøge dem.

De generelle restriktioner som forsamlingsforbud og krav om mundbind gælder stadig på kommunens sociale botilbud.

Det oplyser Aabenraa Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

- Det er en meget glædelig nyhed, at der nu igen kan komme besøg på sociale botilbud uden restriktioner for hvem og hvor mange. Siden december har der været begrænsninger på besøgene, så det vækker stor glæde, at der nu igen kan komme flere besøg til beboerne, som har savnet det, siger social- og sundhedsdirektør Karen Storgaard Larsen og fortsætter.

- Det er dog fortsat vigtigt, at samfundets generelle restriktioner om blandt andet forsamlingsforbud, afstand og hygiejne overholdes, fordi der fortsat er smitte i samfundet – også i Aabenraa Kommune.

Styrelsen for Patientsikkerhed kan, hvis smitten i Aabenraa Kommune stiger, igen udstede påbud om besøgsrestriktioner på sociale botilbud lokalt i Aabenraa Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce