Annonce
Kolding

Besat af SF

Annonce

Læserbrev: Det er bemærkelsesværdigt at følge Dansk Folkeparti og Søren Rasmussen. Ikke bemærkelsesværdigt fordi man blæses bagover af visionære tanker for Kolding Kommune, men bemærkelsesværdigt fordi der tegner sig en klar tendens i, hvad Søren Rasmussen og DF vil kendes for.

Rasmussen er mere aktiv end længe i avisspalterne, og denne gang handler det hele om én enkelt ting: SF.

Hvis jeg var medlem af SF, ville jeg sende Rasmussen en flaske vin ved førstkommende lejlighed, for ingen har efterhånden skrevet så meget om Villy Søvndal og hans borgmesterkandidatur som Søren. Og når det ikke handler om Villy, så handler det om SF og budgetter.

Budgetter, som Søren Rasmussen i øvrigt selv har skrevet under på, lige siden at han bragte Jørn P og resten af Venstre til magten.

Hvis jeg nu var vælger til næste valg i Kolding Kommune, hvor jeg trods alt boede i næsten 22 år, så ville jeg være oprigtigt i tvivl om, hvad Søren Rasmussen og Dansk Folkeparti rent faktisk står for – udover at de tilsyneladende ikke kan lide SF.

Det viser meget godt, hvilke politikere man kan stemme på i Kolding. Man kan stemme på dem, der snakker mest om de andre, og så dem, der snakker mest om deres politik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Trekantområdet

15 vuggestuebørn i nærkontakt med smittede pædagoger: Endnu ingen meldinger om flere syge

Annonce