Annonce
Esbjerg

Bestil tid på Borgerservice

Esbjerg Kommune indfører nu krav om tidsbestilling, hvis man ønsker personlig betjening i Borgerservice.
Annonce

Esbjerg: Det er ikke længere muligt blot at møde op i Borgerservice og vente på, at en ledig medarbejder får tid. Esbjerg Kommune indfører nemlig et krav om tidsbestilling, hvis man ønsker personlig betjening i Borgerservice.

Det betyder til gengæld, at man kan undgå køen, og man kan selv vælge det tidspunkt, som passer bedst. Samtidig får man inden mødet en sms om, hvad man skal medbringe.

Kravet kommer ikke til at berøre så mange borgere, da kommunen hidtil har haft tidsbestilling som et tilbud, som syv ud af ti allerede i forvejen benytter sig af.

- Vi håber, at borgerne vil tage godt imod tidsbestillingen og de fordele, som den medfører for dem. Samtidig ser vi frem til med dette tiltag at kunne drive vores borgerservicecentre endnu mere effektivt, siger formand for Social & Arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg Kommune, Henrik Vallø, i en pressemeddelelse.

Annonce

Akutte tilfælde

Kravet om tidsbestilling gælder alle henvendelser til Borgerservice, undtagen enkelte kassebetjeninger og hjælp til selvbetjening. Tidsbestillingen er trådt i kraft, men medarbejderne i Borgerservice vil i en overgangsperiode frem til 1. februar være fleksible, hvis nogle skulle møde op og have glemt at bestille tid.

Der vil også fortsat være mulighed for at møde op akut i særlige tilfælde, så ingen lades i stikken, hvis man for eksempel har mistet et kørekort, eller man skal ud at rejse inden for tre uger og opdager, at passet er udløbet.

Man bestiller tid på kommunens hjemmeside eller ved at ringe på 7616 1616.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce