Annonce
Varde

Bestyrelse og halinspektør trækker sig som følge af mistillid og politianmeldelse

Jimmi Larsen, 37 år, blev halinspektør i Skovlund-Ansager Hallen i oktober 2019. Nu stopper han. Den afgåede bestyrelsen slår fast, at Jimmi Larsen ikke har været en del af de omtalte sager. Arkivfoto: André Thorup
Fredag afleverede bestyrelsen i den svindel- og bedragerianklagede Skovlund-Ansager Hal alle dokumenter til kommunen. Mandag trak den sig.

Skovlund-Ansager: Bestyrelsen for Skovlund-Ansager Hallen har trukket sig. Det meddelte den mandag til hallens repræsentantskab, og samtidig besluttede halinspektør Jimmi Larsen at sige op med udgangen af marts måned.


Vi fik 30 dage til at finde yderligere bilag i de sager, vi er anklaget i, og vi vil gøre vores arbejde færdigt. Det trak ud at finde alle bilag, men i fredags fik vi afleveret til Varde Kommune, og mandag meddelte vi hallens repræsentantskab, at vi trækker os.

Leif Jørgensen, afgået formand


Annonce

Formand for Skovlund-Ansager Hallens bestyrelse, Leif Jørgensen, har ikke mange kommentarer. Bestyrelsen har i samråd med sin advokat besluttet, at det er bedst at holde tæt.

Men hvorfor trækker I jer nu – det er snart to måneder siden, I fik det mistillidsvotum?

- Fordi vi fik 30 dage til at finde yderligere bilag i de sager, vi er anklaget i, og vi vil gøre vores arbejde færdigt. Det trak ud at finde alle bilag, men i fredags fik vi afleveret til Varde Kommune, og mandag meddelte vi hallens repræsentantskab, at vi trækker os, siger han.

Halinspektør har fået nok

Halinspektør Jimmi Larsen har heller ikke mange kommentarer:

- Jeg kan ikke se mig i stillingen længere. Jeg trænger til at komme ud og lave noget andet, siger han.

Jimmi Larsen, 37 år, blev først halinspektør for halvandet år siden. Før det var han tømrer og lastbilchauffør. Han er ikke omfattet af kommunens politianmeldelse, men han vil alligevel ud og lave noget andet.

Sagens hovedpunkter

Varde Kommune har taget bestyrelsen i Skovlund-Ansager Hallen i at snyde med tilskud til halleje.

Hallen har forklaret sig overfor kommunen med, at det var nødvendigt for at få økonomien til at hænge sammen.

Kommunens jurist har gennemgået fakturaer fra de seneste år og fundet systematisk snyd i den måde, hallen har opgjort haltimer på.

Hallen har også sendt opgørelse på haltimer til kommunen, som var opdigtede. For eksempel er en Farmer Banko faktureret som et træningsstævne.

I første omgang var der svindel og bedrag for 146.000 kroner, som hallen skal betale tilbage. JydskeVestkysten har søgt aktindsigt i de yderligere papirer, Skovlund-Ansager Hallens bestyrelse har indsendt til Varde Kommune i fredags.

På Ansager Info skriver den afgående bestyrelse:

”Først vil vi, bestyrelsen, gerne beklage denne situation, som Skovlund-Ansager Hallen er havnet i på baggrund af Sif/Ansager håndbold & Ansager Idrætsforenings anmeldelse af Skovlund Ansager Hallen til Varde Kommune.

Annonce

Hallen skal reddes

Bestyrelsen har den seneste måned arbejdet hårdt på at finde diverse bilag, som har relation til anmeldelsen, og eftersom disse bilag nu er afleveret til Varde Kommune, har halbestyrelsen meddelt Skovlund-Ansager Hallens repræsentantskab, at bestyrelsen trækker sig som følge af den verserende sag, eftersom Varde Kommune har givet udtryk for stor mistillid til bestyrelsen. Derfor har den afgående bestyrelse opfordret det resterende repræsentantskab til, hurtigst at få valgt en ny halbestyrelse for at ”redde” hallen og bringe den ind i en ny fase.

JydskeVestkysten har rettet flere henvendelser til den nu afgåede bestyrelse om at høre dens side af sagen. Avisen har også henvendt sig til den tidligere mangeårige halbestyrer Bent Haahr, men ingen ønsker at udtale sig, så længe der verserer en politianmeldelse.

Halbestyrelsen for Skovlund-Ansager Hallen er valgt ud af de 16 medlemmer, der sidder i Skovlund-Ansager Hallens Repræsentantskab. Bestyrelsesformand Leif Jørgensen var også formand for repræsentantskabet.

De resterende medlemmer skal nu finde ud af, hvem der skal udgøre den ny bestyrelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce