Annonce
Læserbrev

Betjening af en foranderlig fremtid

Annonce

Læserbrev: Vi har i Kultur & Fritidsudvalget sendt vores fremtidige bibliotektsbetjening i offentlig høring. For at byrådet kan vælge de rigtige løsninger, skal jeg opfordre vore brugere til at vælge de saglige argumenter og se dette væsen i den fremtidige elektroniske tidsalder og udvikling.

Udvalget består ikke af onde mennesker, der er fokuseret på usaglige besparelser, Vi vil udvikle for fremtiden og i en tid hvor økonomien er stram, må vi også omlægge og afvikle det, som tiden er løbet fra. For at vi i udvalget kan træffe de rigtige beslutninger, er det derfor vigtigt, at det sker med baggrund i en virkelighed, der er renset for nostalgi. For at sikre en stabil betjening af biblioteksbrugerne og en stabil arbejdsplads for vore dygtige medarbejdere, er det vigtigt, at vi får valgt løsninger, der kan række et langt stykke ind i fremtiden.

Jeg vil efter bedste evne søge at lytte til de udsagn, der i denne sag peger fremad for det biblioteksvæsen, der skal betjene en foranderlig fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

De gule veste på Debelvej

Annonce