Annonce
Kolding

Betjente dykkede efter chauffør: 38-årig fik massiv blodprop inden uheld

Lastbilen røg i vandet syd for afkørsel 64 på motorvej E45. Søen ligger kort efter motorvejen bliver krydset af den gamle Esbjergvej. Foto: Google Maps

Det var en 38-årig mand fra Litauen, der mandag eftermiddag var ved at drukne i en sø, efter han blev ramt af en massiv blodprop, mens han sad bag rattet i sin lastbil.

Manden blev reddet ud af lastbilens førerhus og op af søen af to betjente fra Sydøstjyllands Politi, og efter livreddende førstehjælp blev den 38-årige kørt med politieskorte til Odense Universitetshospital.

- Mandens tilstand er kritisk, men han er stadig i live. Vi har lige forsøgt at få en udtalelse fra hans læge, men han er kaldt til en anden akut patient. Vi ved bare, at den 38-årige er blevet opereret og behandlet for en massiv blodprop i hjerte/lunge-regionen, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup.

Pårørende kontaktes

Det forlød egentlig først, at chaufføren var svensk, men han er altså litauisk og lastbilen er cypriotisk indregistreret.

- Vi fandt ud af det, da bilen blev hevet op af vandet. Det var vidner, der havde fortalt, at det var en svensk lastbil, men de havde simpelthen opfattet bogstavsammensætningen på nummerpladen forkert, forklarer vagtchefen.

Lastbilen er fortsat ved at blive trukket op fra søen, men man regner med, at der er ryddet op omkring klokken 21.00.

Vagtchef Jørn Bystrup fortæller, at den 38-årige mand er identificeret, men at man endnu ikke har fået kontakt med mandens pårørende.

- Vi ved faktisk ikke helt, om han er bosat her i Danmark eller ej. Men vi er ved at finde frem til, hvordan og hvor vi får kontaktet de pårørende, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce