Annonce
Nordtyskland

Bevæbnede fulderikker truede rejsende på banegård

To gange måtte politiet rykke ud til banegården i Flensborg for at fjerne en beruset, aggressiv 61-årig mand. Arkivfoto: Benjamin Nolte.
Annonce

FLENSBORG: Politiet måtte søndag morgen i aktion mod to fulderikker på banegården i Flensborg. Mændene chikanerede de rejsende med tilråb og trusler. Den ene var en 61-årig mand, som politiet i forvejen kun kender alt for godt. Han optrådte ekstremt aggressiv og generede endog børn.

Den anden var en 51-årig mand.

Mændene var bevæbnet med en lang brødkniv, en skruetrækker og et multitool. De farlige genstande blev straks konfiskeret.

I forvejen har den 61-årige flere gange fået tilhold mod at opholde sig på banegården på grund af blandt andet tiggeri og chikane. Derfor blev han sigtet for ulovlig indtrængen. Herefter ledsagede betjentene manden ud af banegården.

Halvanden time senere vendte den 61-årige dog tilbage – ligeså træls og fuld som tidligere. Nu havde politiet fået nok. Betjentene forklarede manden, at han ville ende bag tremmer, hvis han ikke straks forsvandt. Herefter gik den 61-årige fra stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Sådan leder politiet efter Jørgen: - Vi kan ikke få for meget information

Annonce