Annonce
Vejen

Bevæbnet narkobilist anholdt med havariblinket tændt

Fornylig blev fire biler brudt op på denne rasteplads ved Motovej E20. Nu har politiet fundet nogle af tyvekosterne i en bil på Boulevarden i Vejen. Foto: Google Streetview
Politiet har gjort en heldig fangst på Boulevarden i Vejen. En bilist blev anholdt, og i bilen fandt politiet både narkotika og tyvekoster.

Vejen: Det talte ikke til bilistens fordel, at han var kørt ind til siden for at sove rusen ud. Vedkommende havde endda været så betænksom at aktivere bilens havariblink.

Lige netop havariblinket var årsagen til, at en af politiets patruljer fik øje på bilisten, der havde gjort holdt på Boulevarden i Vejen. Ved nærmere eftersyn blev bilisten fundet hængende nærmest livløs hen over bilrattet, og derfor fattede betjentene mistanke om, at han var påvirket, hvilket narkometeret også gav et fingerpeg om. Derfor blev han anholdt og måtte efterfølgende afgive en blodprøve. Nu er han blevet sigtet for narkokørsel.

Ved anholdelsen viste bilisten sig at være noget uregerlig. Det forhindrede dog ikke betjentene i at gennemføre en ransagning af bilen. Her blev der blandt andet fundet skunk, kokain og en joint, hvilket førte til en sigtelse for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Annonce

Sigtelserne

Torsdag formiddag har politiet anholdt en 27-årig mand fra Haderslev kommune og sigtet ham for:

Narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, overtrædelse af loven om euforiserende midler, overtrædelse af våbenloven og for tyveri.

Tyvekoster

Der blev også fundet en riffelpatron, og det resulterede i en sigtelse for overtrædelse af våbenloven.

Blandt de andre ting, som blev fundet ved ransagningen, var forskelligt batteridrevet værktøj og en dametaske, hvori ejerens navn stod skrevet.

Det førte snart efter til en sigtelse for tyveri. Det viser sig, at tasken og værktøjet er tyvekosterne fra et tyveri, som for nylig blev begået fra en samkørselsplads ved Motorvej E20 nord for Bramming. Her blev fire parkerede biler brudt op.

Da bilisten tidligere var blevet frakendt førerretten, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Den sigtede er en 27-årig mand med bopæl i Haderslev Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Nolde nu med mundbind

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce