Annonce
Sønderborg

BHJ-Fonden delte priser ud til SDU-forskere på Industriens Dag

Ferran Giones takker for prisen. Pressebillede
Annonce

Sønderborg: En af Sønderjyllands store humanitære og kulturelle fonde, BHJ Fonden, uddelte to forskningspriser ved Industriens Dag på SDU Sønderborg.

- Vi er dybt taknemmelige over, at BHJ Fonden støtter stærkt op omkring SDU. Og det har en effekt. De midler vi har modtaget til vores Roll-to-to-faciliteter fra fonden og Danfoss har betydet, at vi er gået fra et spirende forskningsområde til big business, lød det fra professor og leder for Mads Clausen Instituttet (MCI), Horst-Günter Rubahn i forbindelse med uddelingen af priserne.

Der blev uddelt to priser - Young Scientist Award og Innovation Award - som gik til henholdsvis Ferran Giones og Jani Lamminaho, der blev hædret for forskning, som har skabt værdig for Sønderborg og den omkringliggende industri.

Ferran Giones har i sin forskning arbejdet intenst på at udrede, hvordan universitet bedst muligt får konverteret den nyeste viden og de nyeste teknologier om til værdi for virksomheder i Sønderborg-området.

Jani Lamminaho, som er uddannet ingeniør, blev hædret for sine innovative løsninger i forbindelse med udviklingen af mere effektive og stabile organiske solceller.

Over 70 deltagere, som repræsenterede 32 forskellige virksomheder, var troppet op for at høre og snakke med forskere fra Mads Clausen Instituttet Center for Industriel Elektronik i forbindelse med prisoverrækkelserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce