Annonce
Aabenraa

Bibliotek lægger op til en læsedyst for familien

Aabenraa Bibliotekernes læsedyst skulle gerne munde ud i større læselyst blandt børn og unge: foto: Henrik Kastenskov.
Annonce

Aabenraa: Endnu er det ikke for sent at hoppe med på en læsedyst, som Aabenraa Bibliotekerne arrangerer for familier måneden ud.

For frem til 28. februar lægger biblioteket op til en anderledes læsekonkurence, hvor familien sammen skal løse forskellige læseudfordringer, for eksempel at læse med ørerne, bygge en hule og læse i den eller læse højt for sit kæle- eller tøjdyr.

Hver familie dyster mod hinanden og man kan vinde fine præmier, bl. a. biografbilletter og en bogpakke, forklares det i en pressemeddelelse fra Aabenraa Bibliotekerne.

Udfordringerne giver forskellige point, og hver familie skal samle mindst 100 point eller klare alle udfordringer, der er vist på den plakat, der skal bruges til opgaverne.

Plakaten kan enten hentes på biblioteket eller downloades som pdf via www.aabenraabib.dk/laesedysten. Den afleveres på biblioteket med navn og kontaktoplysninger senest onsdag d. 3. marts kl. 15 for at man kan deltage i lodtrækningen om præmierne

- Det gælder om at få flest point for de forskellige måder at læse på. Udfordringerne kan være at læse en opskrift og lave mad sammen, at læse mens det regner, læse i nattøj eller stable et bogtårn, hedder det om læsedysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce