Annonce
Tønder

Biblioteker er med i to nye projekter

De lokale biblioteker er involveret i to nye projekter. Arkivfoto: Mads Grinderslev
Annonce

Tønder: De lokale biblioteker er involveret i to nye, store projekter, der netop har modtaget støtte fra Slots- og Kulturstyrelsens udviklingspulje for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre. Det oplyses i en pressemeddelelse.

Nationalpark Vadehavet danner i foråret 2021 rammen om et samarbejde i Esbjerg, Varde, Tønder og Fanø kommuner. Projektet hedder Litteraturlig Viis, og er blevet til på fælles initiativ af Nationalpark Vadehavet og bibliotekerne i de fire kommuner. Ambitionen er at bruge Vadehavets natur og kultur som udgangspunkt for litteraturen. I Tønder Kommune vil elever fra Rejsby Europæiske Efterskole arbejde sammen med en forfatter, der enten bor i vadehavsområdet eller i vedkommendes litteratur har skrevet om Vadehavet.

Sammen med Aarhus Bibliotekerne, Roskilde Bibliotekerne, Tønder Gymnasium, Aarhus Katedralskole og Kunstmuseet Arken er Tønder Kommunes Biblioteker med i et andet projekt, der skal sætte fokus på unge og digital kultur. Elever fra Tønder Gymnasium skal her deltage i et workshopforløb.

- Med de to projekter er målet at gøre de unge nysgerrige på litteraturen ved, at de i fællesskab arbejder kreativt med litteratur og læsning, fortæller Andrew Cranfield, der er leder af Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Ejvind er ny holdkaptajn for indsamling af  julehjælp til fattige børnefamilier:  248 har allerede søgt om mad og gaver

Annonce