Annonce
Varde

Biblioteker holder julekoncerter for børn

Skrallebang på scenen ved en tidligere anledning. Arkivfoto: PR
Annonce

Ølgod/Varde: Varde og Ølgod biblioteker holder de kommende uger to julekoncerter for to-syv-årige og alle andre barnlige sjæle, som kan bringe enhver i julehumør. Det oplyser bibliotekerne i en pressemeddelelse. Sammen med Skrallebang kan tilhørerne møde alverdens nisser og en julemand, der ikke kan finde sit tøj.

Varde og Ølgod Bibliotek afholder koncerterne på henholdsvis Sct. Jacobi Skole og Ølgod Efterskole, med masser af plads til rådighed.

De foregår lørdag den 21. november klokken 10-11 på Ølgod Efterskole, Efterskolevej 8, Ølgod, og lørdag den 5. december klokken 10-11 på Sct. Jacobi Skole i Multihallen.

Afholdelsen af koncerterne er tilpasset corona-retningslinjerne, således det er ’siddende koncerter’ med den nødvendige afstand mellem stolene. Deltagerne bliver opdelt i de grupper eller familier, de kommer i. Billetter kan købes på bibliotekets hjemmeside. Både børn og voksne skal have billet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce