Annonce
Læserbrev

Bidragydere og modtagere. Hvad er forskellen?

Læserbrev: Hermed svar på Carsten Christiansens kommentarer/spørgsmål til mit tidligere indlæg i JV.

Enhedslistens bestyrelsesmedlem Carsten Christiansen har svært ved at kende forskel på bidragydere og modtagere, og spørger offentligt, hvad man (jeg) forstår ved “modtagere”.

Det svar er næsten så enkelt, at det bliver pinligt at afgive det, for det afspejler jo netop, hvad der er ganske kendetegnende for Enhedslisten.

Det forholder det sig helt enkelt således, at de, der bidrager til samfundets husholdning ved flid og indsats, de betaler samtidig til enhver, der ikke bidrager. Denne sidste gruppe må så nødvendigvis kategoriseres som “modtagere”, hvis de ikke bidrager - uanset årsag.

Hvis man, som eksempelvis Enhedslisten vil prioritere at fordele bidragydernes penge på modtagerne i større omfang end, hvad der er sundt, ansvarligt og realistisk, så løber man hurtigt tør for andres (bidragydernes) penge, og hvor skal alle milde gaver så komme fra?

Hvis erhvervsliv og hårdt arbejdende mennesker klemmes stadig hårdere med højere skatter og afgifter, så de røde partier kan strø om sig med gaver, hvor der ikke er rationale til at generere vækst, så svarer det til at æde den hånd, man bliver fodret af, og så er festen og gaveregnen slut.

Smid offerrollen og kom ind i virkelighedens verden.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce