Annonce
112

Bierfest: - Vi giver den fuld gas ligemeget hvad

Bierfesten er snart tilbage i Nordborg. Foto: Kim Holm
Rygter om aflysning og en stor Danfoss-fest har bremset billetsalget til årets Bierfest i Nordborg. Nu er der alligevel snart solgt ligeså mange som sidste år.

Nordborg: Ligegyldigt hvor mange der kommer, giver de den fuld gas. Det lover Peter Vollstedt fra Top Seven, som står for musikken til dette års Bierfest i Nordborg. - Vi kommer med akkurat det samme engagement hver gang. Det er ligegyldigt, hvor stort vores publikum er, siger Peter Vollstedt.

Før august startede, havde Bierfesten solgt under 200 billetter. Langt fra de omkring 420 som blev solgt i fjor. Rygter om, at festen skulle være aflyst har påvirket billetsalget, men festen bliver altså afviklet. Rygter har sat en bremse i en del af billetsalget, men de er er nu afkræftet. Og salget er så småt kommet igang igen. Nu er der snart solgt 400 billetter til lørdagens fest.

- Der har af en eller anden årsag været rygter om en aflysning, og så har vi været lidt ramt af Danfoss' firmafest. Datoerne er blevet rykket fra sidste år, og nu ramler de to arrangementer sammen. Det er jo ulykkeligt, at det er sket sådan. Vi ønsker jo ikke at hugge folk fra hinandens fester, forklarer Peter Vollstedt.

Annonce

Det er jo ulykkeligt, at det er sket sådan. Vi ønsker jo ikke at hugge folk fra hinandens fester

Peter Vollstedt, trommer og vokal i Top Seven

Uheldigt sammentræf

Sidste år blev Bierfesten afviklet i starten af sommeren. Det er bevidst blev rykket til sidst på sommeren, så det ikke ligger lige op af Nordborgs byfest. I år er festen flyttet til august. Det har desværre betydet, at Bierfesten og Danfoss' firmafest ligger på samme dag. Et sammentræf, der også har påvirket billetsalget.

- Jeg tror det bliver endnu sjovere i år. Hvis vi ikke bliver ligeså mange som sidst, bliver det bare det mere intimt, så det generer ikke mig eller Top Seven. Vi regner jo også med at sælge nogle flere billetter i løbet af dagene op til, og heldigvis er slagter Nielsen klar til at lave ekstra schnitzler helt til på dagen, fortæller Lars Schmidt.

Til dette års Bierfest har Lars Schmidt sat nye tiltag i gang. En af disse er en patronhylster lotto, hvor de deltagende har mulighed for at vinde sponsorpræmier.

- Vi har sat os for, at det skal køre på skinner. Og det er sådan set ligemeget hvor mange der kommer, festen bliver afholdt, og bandet Top Seven kommer til at holde et fedt show. De er jo professionelle helt ud til fingerspidserne. Og vi har snart solgt ligesåmange billetter som sidste år. Nu glæder jeg mig bare til at se folk komme i deres fine tøj og feste, siger Lars Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Garden på den kommunale finanslov

Der er jo ikke ligefrem, fordi pengene hænger på træerne, når det gælder økonomien i Vejen Kommune. I torsdagsavisen bragte vi her i avisen historien om, at Vejen Garden kan se frem til et tilskud på 75.000 kroner. Det blev politisk bestemt på det seneste møde i Udvalget for sundhed, kultur og fritid. Næppe var avisen på gaden denne grå og triste torsdagsmorgen, før en læser var i røret for at gøre opmærksom, at vi ikke skal længere tilbage end ved budgetvedtagelsen i november, da Vejen Byråd godkendte et budget med nedskæringer på ældreområdet. Hvordan kunne det så være rimeligt at bevilge penge til noget, der ikke ligefrem er velfærd? Holdningen fra vedkommende læser er taget til efterretning, og den pågældende blev også opfordret til et debatindlæg. Men der blev takket nej. Det var alene holdningen, der skulle afleveres. Der kan sagtens være dem, som ser en sådan bevilling i et kritisk lys, når politikerne i forbindelse med budgettet vedtager nedskæringer på eksempelvis ældreområdet. Ikke desto mindre så er holdningen herfra entydig; Det er altså at blande æbler og pærer. Det ville være alt for let – og også forkert – at sige nej til et kulturelt fyrtårn, som Vejen Garden vitterlig er, fordi der nu engang er foretaget nedskæringer på andre områder. Gardens præstationer i ind- og udland er indiskutable – og har været det i en endog ganske lang årrække. Vejen Gardens talentfulde unge og erfarne kræfter har adskillige gange været på podiet rundt omkring, og alene de mange danske mesterskaber, som er hentet hjem, vækker begejstring. Der skal for mange såmænd ikke mere til, end at garden trækker op ved et arrangement, før stoltheden melder sig. Det er ikke kun herhjemme, at Vejen Garden nyder respekt. Det gør garden også i udlandet, og forude venter eksempelvis deltagelse ved Berlin Tattoo senere i år samt EM i Rastede i 2021 og medvirken i Bremen Tattoo ligeledes i 2021. Garden er med til at sætte Vejen på kortet – også internationalt. Det hører ligeledes med, at Vejen Garden langt fra kun er de talentfulde drenge og mænd, som udgør fællesskabet. Bag garden er der et effektivt og travlt bagland, som med en stor frivillig indsats arbejder på at skabe de bedst mulige betingelser og rammer for, at garderne kan udfolde deres talenter. At der skal bruges penge på professionelle instruktører viser blot, at Vejen Garden er kommet op i en liga, hvor det koster at være med. Derfor er der ikke noget at indvende imod, at garden er kommet på den kommunale finanslov. GOD SØNDAG

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Annonce