Annonce
Varde

Bikein lukker hvis der ikke findes en ny ejer

Det var Carsten Lauridsen (th), der begyndte at sælge cykler i et hjørne af butikken i 2011. I 2014 kom hans fætter Daniel Rahbæk (tv) med, mens Carstens anden fætter  Lars Bech Lauridsen, blev medejer af Bikein i 2016. Arkivfoto: Janus Valsted

Sygdom og medarbejdermangel er grunden til, at Bikein står over for en lukning, hvis ikke forhandlinger om en overtagelse falder på plads.

Varde: Mandag meldte Varde Cykelcenter Bikein ud på sin facebookside, at de lukker:

- Det er med stor frustration og ærgrelse, men vi ser os nødsaget til at lukke Varde Cykelcenter Bikein, da det ikke har været muligt at finde en holdbar løsning, står der blandt andet.

To af årsagerne til lukningen er, at den ene medejer, Daniel Rahbæk, er blevet syg med stress, og at de ikke har kunnet finde en cykelmekaniker, der var dygtig nok til det arbejde, der er i butikken, der blandt andet sælger racercykler og mountainbike.

Hvis der findes en ny ejer, kan Bikein fortsætte.

- Vi har gang i forhandlinger, og efter vi meldte det ud på Facebook, har vi fået flere henvendelser, fortæller Carsten Lauridsen, indehaver af Carstens MC, hvor Bikein har lokaler.

Fra 1. november lukker værkstedet, og den 30. november er sidste åbningsdag for Bikein.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce