Annonce
forside

Bil med to personer rullede rundt og brød i brand

Arkivfoto: Michael Bager

Opdateret 10.22

Billund: To personer ser ud til at være sluppet nådigt fra et trafikuheld på Grindstedvej pr. Billund fredag aften.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi oplyser, at alarmen om uheldet kom ind kl. 20.30, og da politiet nåede frem, viste det sig, at bilen under uheldet var rullet om på taget og var brudt i brand.

I følge Local eyes har vidner forklaret, at den hvide BMW kort inden ulykkestidspunktet er set køre gennem mindre byer i området i vanvittig høj fart.

Der var to mænd i bilen, der begge slap fra uheldet med livet i behold. Der er tale om to lokale mænd på henholdsvis 29 år og 26 år. De er indlagt på sygehuset, men deres skader er ikke livstruende.

- Der er tale om lettere tilskadekomst, selv om uheldet kom ind som et alvorligt uheld, forklarer vagtchefen.

Efter uheldet blev vejen spærret, og trafikken på Grindstedvej måtte ledes ad alternative ruter.

Vejen blev spærret omkring kl. 21 og åbnet igen kl. 22.50, oplyser vagtchefen, der uddyber, at en bilinspektør har været på stedet.

Han ser nu nærmere på, hvordan uheldet kunne ske, og hvordan bilen kunne bryde i brand, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark

Kan have været fatalt for seks mennesker: 44 hoftepatienter har fået infektion på OUH

Danmark

Hudsygdom kan være skyld patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];