Annonce
Esbjerg

Person fastklemt: Bil væltet om på taget ved sammenstød i trafikeret lyskryds

Foto: Local Eyes.
To biler stødte sammen i krydset Jernevej-Randersvej, hvor der i en lille måneds tid har været voldsom trafik, efter corona-testcenter er åbnet i tidligere Faktabutik nær krydset.
Annonce

Esbjerg: En bil er væltet om på taget i forbindelse med et færdselsuheld i krydset Jernevej-Randersvej i Esbjerg tirsdag eftermiddag.

Området ved lyskrydset er kraftigt trafikeret, fordi et af Vestjyllands største testcentre for coronavirus er indrettet på Randersvej tæt ved krydset, hvor mange tusinde borgere testes dagligt.


En tilskadekommen er kørt med ambulance til skadestuen.

Fra artiklen


Ved ulykken kort før klokken 15 kørte to biler sammen i lyskrydset, og den ene bil væltede rundt i krydset og landede på taget.

Alarmen til politiet lød, at en person sad fastklemt - eller var ude af stand til at komme ud af bilen, fortæller vagtchefen ved Esbjerg Politi.

Ved 15.30-tiden oplyser vagtchefen, at en tilskadekommen er kørt med ambulance til skadestuen på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men en anden person har fået mindre skader.

Ved meldingen om en fastklemt i bilen blev der fra Sydvestjysk Brandvæsen sendt redningsfolk med frigøringsudstyr, ligesom der blev sendt ambulance og politi til ulykkesstedet i det østlige Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce